Trouble running fpse through hyperspin on nvidia shield

iandsm1
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Mon Jul 27, 2020 11:10 am
Primary Device: Nvidia shield tv
Operating System: Android
ROM: scph1001.bin

Trouble running fpse through hyperspin on nvidia shield

Postby iandsm1 » Mon Jul 27, 2020 11:57 am

Hi forum members, i'm really liking this app and for sure is the best ps1 app available for android, the only issue is I would like to use this as the main emulator for ps1 games through hyperspin.

The issue I have got is that when I try to load a game from the front end I just get the fpse menu, i'm using bin and cue files, I know I need to change some lines in the .ini file but i'm not sure which to change and have been trying for a number of hours without success, I'm sure I have the right path for bios as the fpse menu has the option of booting bios which it does, my roms are on a external drive which is located at:
storage/6CE4393BE43908BA/hyperspin/Roms/Sony Playstation/roms/
any help will be greatly appreciated and thank you in advance.

This is the information that is contained in the .ini file

path=H:\hyperspin\emulators\Sony Playstation\
rompath=Roms/Sony Playstation/roms/
userompath=
exe=com.emulator.fpse/com.emulator.fpse.Main
romextension=bin,cue
parameters=path=storage/6CE4393BE43908BA/hyperspin/Roms/Sony Playstation/roms/
searchsubfolders=
pcgame=false
winstate=HIDDEN
hyperlaunch=true
Per_Game_Modules=false
Skipchecks=false

Hide_Cursor=use_global
Hide_Desktop=use_global
Hide_Taskbar=use_global

CPWizard_Enabled=use_global
CPWizard_Delay=use_global
CPWizard_Params=use_global


MultiGame_Enabled=use_global
MultiGame_Background_Color=use_global
MultiGame_Side_Padding=use_global
MultiGame_Y_Offset=use_global
MultiGame_Image_Adjust=use_global
MultiGame_Font=use_global
MultiGame_Text_1_Options=use_global
MultiGame_Text_1_Text=use_global
MultiGame_Text_2_Options=use_global
MultiGame_Text_2_Offset=use_global
MultiGame_Use_Sound=use_global
MultiGame_Sound_Frequency=use_global
MultiGame_Exit_Effect=use_global
MultiGame_Selected_Effect=use_global
MultiGame_Use_Game_Art=use_global
MultiGame_Art_Folder=use_global
Hide_Cursor=use_global
Fade_In=use_global
Fade_Out=use_global
Fade_Color=use_global
Fade_In_Duration=use_global
Fade_Out_Duration=use_global
Fade_In_Delay=use_global
7z_Enabled=use_global
7z_Extract_Dir=use_global
7z_Delete_Temp=use_global
Keymapper_Enabled=use_global
Keymapper=use_global

[filters]
parents_only=false
themes_only=false
wheels_only=false
roms_only=false

[themes]
use_parent_vids=true
use_parent_themes=false
animate_out_default=false
reload_backgrounds=false

[wheel]
alpha=0.1
small_alpha = 1
style=normal
speed=high
vert_wheel_position=right
norm_large=256
norm_small=200
vert_large=256
vert_small=200
pin_large=256
pin_small=200
horz_large=256
horz_small=200
horz_wheel_y=512
text_width=700
text_font=Style4
small_text_width=260
large_text_width=400
text_stroke_size=7
text_stroke_color=0x000000
text_color1=0x00BFFD
text_color2=0xFFFFFF
text_color3=0x00BFFD
color_ratio=1
shadow_distance=6
shadow_angle=45
shadow_color=0x000000
shadow_alpha=1
shadow_blur=0

[pointer]
animated=true
x=975
y=384

[video defaults]
path=

[sounds]
game_sounds=false
wheel_click=true

[navigation]
game_jump=50
use_indexes=false
jump_timer=400
remove_info_wheel=false
remove_info_text=true
use_last_game=false
last_game=Ballerburg - Castle Chaos (USA)
random_game=true

start_on_favorites=false
[Special Art A]
default=false
active=false
x=512
y=365
in=0.4
out=0.4
length=0
delay=0
type=normal
start=none

[Special Art B]
default=false
active=false
x=485
y=385
in=0.4
out=0.4
length=3
delay=0
type=normal
start=none

[Special Art C]
active=false
x=485
y=720
in=0.4
out=0.4
length=0
delay=0
type=normal
start=none

[Game Text]
game_text_active=false
show_year=true
show_manf=true
show_description=true
text_color1=0xF2F2F2
text_color2=0x2E2E2E
stroke_color=0x000000
text_font=Style5
text1_textsize=20
text1_strokesize=3
text1_x=25
text1_y=665
text2_textsize=32
text2_strokesize=3
text2_x=25
text2_y=685

Return to “Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests