FPSE - Grid Covers Menu

RZ_29
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Sun Nov 16, 2014 7:54 pm
Primary Device: JXD S7800B
Operating System: Android

FPSE - Grid Covers Menu

Postby RZ_29 » Sun Nov 16, 2014 8:01 pm

Hello all!

I have just aquired the newest version of FPSE for the android, and I have noticed that I can load games that are in my external SD card via the load game option. But I have seen that the FPSE also has a grid cover menu, with the covers of the gams I have in my SD card.

However, everytime I enter the program and ir autoscans the android. it finds nothing, and there is nothing shown on the Grid Covers Menu.

Can someonle please help me ?

Thanks!

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1946
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: FPSE - Grid Covers Menu

Postby schtruck » Sun Nov 16, 2014 10:58 pm

the best is to reset settings from Misc./system menu and FPse will discover your games after restart FPse.

RZ_29
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Sun Nov 16, 2014 7:54 pm
Primary Device: JXD S7800B
Operating System: Android

Re: FPSE - Grid Covers Menu

Postby RZ_29 » Sun Nov 16, 2014 11:58 pm

sadly that didn't work .

but I solved it :)

When you're pompted to take the autoscan or not, I selected "no".

And then it lets me select the exact location of the PSX ISO files. From there it loaded the Covers for the menu!

XD


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest