FPse keeps asking to pair devices everytime I start a game

RyuHayabusa
Junior Member
Posts: 7
Joined: Mon Feb 18, 2013 11:45 am
Primary Device: Sony Ericsson Xperia Play
Operating System: Android

FPse keeps asking to pair devices everytime I start a game

Postby RyuHayabusa » Mon Feb 18, 2013 12:16 pm

Ok, so I've got FPse working great on my Xperia Play except for one thing that I can't figure out. Every time I start a game I get a window that says no devices paired and asks to scan for devices. Obviously I'm using the Xperia Play gamepad to play, not an Wii controller or anything, so I don't need to pair any device. I'm using FPse 0.11.85. In settings I've got it set to external gamepad port 1 with others checked and gamepad 2 is disabled. Having external gamepad port 1 and others checked is the only way I can get the controls to work on the Play. But, even if I disable all the external controllers it still asks to pair a device. On top of that, every time I start a game it trys to turn on Bluetooth. I'm not trying to use a bluetooth controller. I just want to use the freaking buttons built into the phone without getting a bunch of requests popping up every time I start a game. Any ideas how to solve this?

RyuHayabusa
Junior Member
Posts: 7
Joined: Mon Feb 18, 2013 11:45 am
Primary Device: Sony Ericsson Xperia Play
Operating System: Android

Re: FPse keeps asking to pair devices everytime I start a ga

Postby RyuHayabusa » Fri Mar 01, 2013 10:32 pm

Solved.


Return to “Sony-Ericsson Xperia PLAY”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest