Fpse for Android News

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1943
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Thu Oct 22, 2015 11:48 am

Yes possible go to back just contact us by email . But would be better to understand what s happen.

As I have 3 devices with power . All works as never .

Laska
Member
Posts: 67
Joined: Sat Dec 20, 2014 12:24 pm
Primary Device: Motorola XT894
Operating System: Jelly Bean 4.1.2
ROM: Stock (debloated)

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Laska » Thu Oct 22, 2015 5:07 pm

schtruck wrote:Yes possible go to back just contact us by email . But would be better to understand what s happen.

As I have 3 devices with power . All works as never .


I would also want to know what's going on. I have this phone:
http://www.gsmarena.com/motorola_droid_4_xt894-4418.php

tawalte2
Junior Member
Posts: 9
Joined: Fri Apr 01, 2011 1:51 pm
Primary Device: Galaxy S5
Operating System: Android 4.4.4
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby tawalte2 » Thu Oct 22, 2015 6:05 pm

I am using the opengl hd plugin, and mine is extremely laggy as well (like 3 fps laggy). It seems to only happen when frame skipping (and old frame skipping as well) is turned on. When they are off, game runs very smooth. I am currently playing ffvii.

tawalte2
Junior Member
Posts: 9
Joined: Fri Apr 01, 2011 1:51 pm
Primary Device: Galaxy S5
Operating System: Android 4.4.4
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby tawalte2 » Thu Oct 22, 2015 6:07 pm

Using a galaxy S5.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1943
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Thu Oct 22, 2015 8:30 pm

ok i know the problem

if you change to fast audio plugin, just confirm this problem is gone please.

if it's gone, i'll fix that quickly

Laska
Member
Posts: 67
Joined: Sat Dec 20, 2014 12:24 pm
Primary Device: Motorola XT894
Operating System: Jelly Bean 4.1.2
ROM: Stock (debloated)

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Laska » Thu Oct 22, 2015 8:50 pm

schtruck wrote:ok i know the problem

if you change to fast audio plugin, just confirm this problem is gone please.

if it's gone, i'll fix that quickly


Yes! It helped, thanks!
One more thing: since two or three updates Advanced software Opengl doesn't work for me, just causing crash.

tawalte2
Junior Member
Posts: 9
Joined: Fri Apr 01, 2011 1:51 pm
Primary Device: Galaxy S5
Operating System: Android 4.4.4
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby tawalte2 » Thu Oct 22, 2015 9:21 pm

Yes, switching to the null audio plugin fixed the low frame rate when using frame skipping.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1943
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Thu Oct 22, 2015 9:48 pm

ok will fix that and post an update before the week end.

stuballs
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Mon Oct 26, 2015 4:23 am
Primary Device: Sony Bravia KDL850W
Operating System: Android 5.1.1

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby stuballs » Mon Oct 26, 2015 12:32 pm

Hey Guys,

Got a new Sony bravia android TV, purchased FSPE yesterday but am having troubles getting openGL to work. Runs very slow.
Software mode is OK but i would like it to look a little nicer.

Using Adia64 i have determined the GPU is a MALI T624 and the CPU is an ARM Cortex A17. Should this be powerful enough to run it? Have installed minecraft story mode and it runs the 3d perfectly so i think it should be fine.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1943
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Mon Oct 26, 2015 3:50 pm

Try to switch to experimental OpenGL plugin. From settings then advanced and video and then OpenGL settings

Restart fpse after this change


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest