Fpse for Android News

yooin14
Junior Member
Posts: 20
Joined: Fri Apr 15, 2011 4:27 pm
Primary Device: galaxy s
Operating System: nothing

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby yooin14 » Fri Apr 15, 2011 4:31 pm

I have Samsung Galaxy S verizon. ( 2.1 )

it is still not working. The games doesnt load at all.

After I set bios, and then I load games, It gets stuck in black screen or back to home.

Any help?

suavethekid
Member
Posts: 92
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:31 am
Primary Device: Galaxy note 2, Motorola Xoom
ROM: Blazer rom, Tiamat

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby suavethekid » Fri Apr 15, 2011 4:35 pm

Schtruck using my camera button as multikey 1 fixed the issue and i no longer get pulled out to camera app. This means resident evil here i come your frickin awesome! Also dude with galaxy s at first time you set bios the app acts weird you may need to cancel out with task manager after first setting bios. I have same problem on samsung epic 4g after the first time maybe 2nd try again 3rd time the app will load without fail its a weird glitch but try it and post results i will do anything i can to help all enjoy this sweet app.

yooin14
Junior Member
Posts: 20
Joined: Fri Apr 15, 2011 4:27 pm
Primary Device: galaxy s
Operating System: nothing

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby yooin14 » Fri Apr 15, 2011 4:52 pm

Hey suavethekid,

well, it still doesnt work. I just set bios again and saved it as default. and then I cleared cashe with task manager but still doesnt work. It gets stuck in black screen.

is there any thing conflict in terms of programming if i have psx4android?

should i uninstall it?

comodore
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Fri Apr 15, 2011 11:56 am
Primary Device: Samsung Galaxy S
ROM: Final fantasy 7

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby comodore » Fri Apr 15, 2011 5:04 pm

so i start the app, go to options--->system then want to set the path to the scph1001.bin, its sdcard/roms/scph1001.bin .
then i start final fantasy 7.iso it starts. i want to load my saved game through the emulator(not the ingame savegame), phone vibrates twice and i'm back in the homescreen of my galaxy s. i also tryed the "shutting down with taskmanager" doesnt work. help plz i'm not the only guy with this type of phone....

and after the app crashes, the path of the bios is gone....

gormie84
Junior Member
Posts: 21
Joined: Sun Feb 13, 2011 11:19 pm
Primary Device: Samsung Galaxy S i-9000
Operating System: Android 2.2.1
ROM: Voodoo 5 lagfix
Location: United Kingdom
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby gormie84 » Fri Apr 15, 2011 5:24 pm

gatwon wrote:
gormie84 wrote:Awsome... finally got TR2 to Work :D

but Music is Choppy any one got a fix for this or is it how it is at the moment?


holla my tomb raider 2 don´t play in version 0.10.38, your tomb raider 2 is Tomb Raider 2 [U] [SLUS-00437]? thanks


Hi

My version is PAL [SLES-00718], its the only version of TR2 to work apparently even on the WinMo Version of FPse.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1952
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Fri Apr 15, 2011 6:01 pm

you start FF7, then set bios, and you quit to save things, then you restart, and normaly this will work;

there is sometime a problem in savestate path, you have to set it manually in menu system.

Somes guy saw a default Savestate path set to //, not correct. i don't know why.

will5
Junior Member
Posts: 20
Joined: Fri Apr 01, 2011 6:41 pm
Primary Device: HTC DESIRE

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby will5 » Fri Apr 15, 2011 6:48 pm

And, wont be better to have by default saves on sdcard/fpse ? or sdcard/.fpse ?

Like many other emus use...

yooin14
Junior Member
Posts: 20
Joined: Fri Apr 15, 2011 4:27 pm
Primary Device: galaxy s
Operating System: nothing

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby yooin14 » Fri Apr 15, 2011 7:25 pm

I cant get it to work.. any advice??

I have galaxy s (2.1)

Keeps showing back screen or kick me back to home screen

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1952
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Fri Apr 15, 2011 8:21 pm

to tell you the truth i had no idea about the level of the compatibility with 2.1, it was only tested on Xperia 10,

Can anyone tell us if there is other machine with 2.1 on which FPse run ?

User avatar
kon
Junior Member
Posts: 18
Joined: Wed Apr 06, 2011 2:39 pm
Primary Device: Motorola Milestone 2
Operating System: Xperia X1

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby kon » Fri Apr 15, 2011 8:35 pm

Besides from compatibility there is an Galaxy S update Android 2.2. Why would you not want to update?


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron