Silent Hill

If you have a problem with a particular game, post it in here.
qllkevuoi
Junior Member
Posts: 6
Joined: Sun Jan 24, 2010 10:50 am
Primary Device: HTC HD2 LEO
Operating System: WinMo 6.5
ROM: 1.48.408.1 (71294) ITA

Silent Hill

Postby qllkevuoi » Fri Jun 25, 2010 10:09 am

first of all: sorry for my english, I hope you can understand me

I'm experiencing a strange problem with this game...

the first time I've loaded this game, it seemed that everything worked fine...

Then, all other times, I wasn't able to control the game anymore: the game doesn't respond to the pad (both in portrait and landscape, also with ps3 joypad no luck), while fpsece does respond normally (I mean that fpsece isn't stuck)

I've tried to delete the ini file of this game, to let fpsece regenerating a new one...nothing...niet...nada: same result, silent hill doesn't respond anymore to the pad.

I tried also by deleting all files in the fpsece installation folder, uninstalling fpsece and then reinstalling fpsece (normal and then latest supproter version), also copied simon mallion's latest skin, hd2 pack etc...nothing, no result

What can I do? particular settings in the ini file of this game? can you post yours?

Thanks in advance

qllkevuoi
Junior Member
Posts: 6
Joined: Sun Jan 24, 2010 10:50 am
Primary Device: HTC HD2 LEO
Operating System: WinMo 6.5
ROM: 1.48.408.1 (71294) ITA

Re: Silent Hill

Postby qllkevuoi » Sat Jun 26, 2010 11:08 am

Ok guys,

found a solution...

the matter depended on the latest fpsece supporter version (19/6/2010)...

this version caused problems to me: fpsece crashed whenever more than one button was pressed (so, problems on multitouch) and the problem I've described in the first post here: silent hill doesn't respond to any button

So I came back to the previous supporter version (23/5/2010 if I'm not wrong) and magically all these problems went away

If you too are experiencing something strange with the latest supporter version, try my way: uninstall the latest supporter version and install the previous one...for me it was better.

Regards

nkcell
Junior Member
Posts: 11
Joined: Sat May 22, 2010 7:09 pm
Primary Device: HTC Touch Pro 2

Re: Silent Hill

Postby nkcell » Fri Mar 11, 2011 11:08 am

Same problem...

Not any button functionning with the latest supporter version...

:(

nkcell
Junior Member
Posts: 11
Joined: Sat May 22, 2010 7:09 pm
Primary Device: HTC Touch Pro 2

Re: Silent Hill

Postby nkcell » Thu Apr 28, 2011 7:31 pm

Found a solution...


Get an Xperia Play :mrgreen:

It works fine !!! :lol:


Really

Lamensis
Junior Member
Posts: 18
Joined: Thu Mar 24, 2011 4:07 pm
Primary Device: HTC Desire HD
Operating System: Android 2.3.5
ROM: LeeDroid HD v5.1.1
Location: Germany

Re: Silent Hill

Postby Lamensis » Mon May 02, 2011 6:56 pm

newest version(0.10.41) improved game speed a lot for me, on DHD. Did anything good change for you guys aswell?

jonnyjaeger
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Tue May 10, 2011 9:58 am
Primary Device: xperia play

Re: Silent Hill

Postby jonnyjaeger » Fri Nov 25, 2011 9:35 am

Hi! I tried this on my xperia play yesterday but the game runs too fast, both music and video. I tried some different settings but it was still running too fast. Anyone running this correctly and could share their settings?
Thanks!

User avatar
PostalDude
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Sat Jan 11, 2014 6:02 am
Primary Device: Samsung Galaxy Note 2
Operating System: AND JB 4.1.2 Rooted
ROM: Stock TouchWiz

Re: Silent Hill

Postby PostalDude » Sat Jan 11, 2014 6:12 am

In the latest version of FPse, Silent Hill has a wierd problem. The starting splash images are off-screen and the inventory is also offscreen. Videos too are a bit wierd. Anybody experiencing the same problem?

With ePSXe, I dont have these problems.
"Game On Like Hell"

dreamrunner
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Mon Aug 25, 2014 8:21 pm
Primary Device: LG NEXUS 5
Operating System: ANDROID 4.4.4

Re: Silent Hill

Postby dreamrunner » Wed Aug 27, 2014 9:44 am

i900frenchaddict wrote:do you play in openGL or software mode?


Software Mode. Nexus 5.
I'm experiencing some problems by the way. Apart from the absence of audio in the cutscenese, objects, some particular objects or characters (see Cheril at the beginning of the game) are deep black. I don't remember it was like this in the ps-x. I also experience a strange colour pattern when it comes to distant objects/walls.
Should I pass to OpenGL?


Return to “Game-Specific Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest