Thousand Arms

If you have a problem with a particular game, post it in here.
User avatar
LukeFonFabre
Junior Member
Posts: 10
Joined: Fri Jun 18, 2010 2:53 am
Primary Device: LG Optimus 2X
Operating System: 2.2
Location: Indonesia
Contact:

Re: Thousand Arms

Postby LukeFonFabre » Sat Jun 19, 2010 4:11 am

does anybody here ever play thousand Arms?
because im having a bit problem,

When I started the game , it went smoothly until first cutscene which is On second house I believe, everything stopped but his animation shows he is still walking.
After i leave it about 5minute,the animation still walking..
Only one button works and its start, all I can do is pauses the game..

Okay now after i follow i900frenchaddict instruction..

LastSPU=peopspu109.dll
GFXDRV=2
EnableSound=off
SPUIRQWait=1

After i change my config to that.The game work out a little,but after a few minute it freeze again.
Can someone help me please?
thank's anyway

Here my full config
Attachments
fpse.zip
(1.58 KiB) Downloaded 130 times
Last edited by LukeFonFabre on Sun Jun 20, 2010 5:10 am, edited 1 time in total.

User avatar
Phaedrus Nine
Global Moderator
Posts: 140
Joined: Sun Dec 27, 2009 9:06 am
Primary Device: HTC HD 2 (Leo)
Operating System: 6.5.X (5.2.23549)
ROM: Miri HD2 6.5.X V10
Location: Grimsby, UK

Re: Thousand Arms

Postby Phaedrus Nine » Sat Jun 19, 2010 10:44 am

You could try:

RunSPUsync=on (currently it's set to off)
EnableHLE=off (currently on)

Leave LastSPU=peopspu109.dll as it is.
Image
"Learn everything about something, and something about everything"
http://www.youtube.com/user/PhaedrusNine

User avatar
LukeFonFabre
Junior Member
Posts: 10
Joined: Fri Jun 18, 2010 2:53 am
Primary Device: LG Optimus 2X
Operating System: 2.2
Location: Indonesia
Contact:

Re: Thousand Arms

Postby LukeFonFabre » Sat Jun 19, 2010 4:26 pm

Phaedrus Nine wrote:You could try:

RunSPUsync=on (currently it's set to off)
EnableHLE=off (currently on)

Leave LastSPU=peopspu109.dll as it is.


Hello Phaedrus Nine,
im changing my config in this:
RunSPUsync=on (currently it's set to off)
EnableHLE=off (currently on)

It still freeze in the same place.. :(


Return to “Game-Specific Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests