View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Nov 26, 2014 10:55 pm




Reply to topic  [ 6 posts ] 
 Tekken 3 doesnt run 
Author Message
Fresh Fish

Joined: Tue Feb 23, 2010 3:05 pm
Posts: 4
Primary Device: HTC HD2
Operating System: Windows Mobile 6.5
ROM: ROM-Version:1.66.407.1
Post Tekken 3 doesnt run
hi,
a new problem :)
i wanted to play tekken 3 on my HD2 when i start the screen shows the psx sony screen and then theres a problem with fpsece.it just shut down.
anyone with the same problem or anyone got a tip to fix this prob.
thanks


Thu Feb 25, 2010 1:45 pm
Profile
Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Posts: 871
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie
Post Re: Tekken 3 doesnt run
If it happens only with Tekken 3 (as you present it does) then its game related problem and should be posted to game related problems section. And there already is a nice topic with Tekken 3, they will help you if you give them more info.

_________________
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image


Thu Feb 25, 2010 2:48 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Tue Feb 23, 2010 3:05 pm
Posts: 4
Primary Device: HTC HD2
Operating System: Windows Mobile 6.5
ROM: ROM-Version:1.66.407.1
Post Re: Tekken 3 doesnt run
thanks for fast answer.i'll try =)


Thu Feb 25, 2010 3:22 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: Tekken 3 doesnt run
Did you play this game with older versions of FpseCE?

Tekken 3 is running well on my HD2 with the last version (and all the versions before), so are you sure it's not iso-related?

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Thu Feb 25, 2010 3:35 pm
Profile WWW
Fresh Fish

Joined: Tue Feb 23, 2010 3:05 pm
Posts: 4
Primary Device: HTC HD2
Operating System: Windows Mobile 6.5
ROM: ROM-Version:1.66.407.1
Post Re: Tekken 3 doesnt run
i enableHLE in fpse.ini and tekken3:fpselog says:

Inizialize ISO9660 sub-system.
No configuration or license file has been found.
exename = PSX.EXE
Flushing instruction cache.

it may help?


Thu Feb 25, 2010 3:53 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: Tekken 3 doesnt run
no license file found? The iso is faulty.

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Thu Feb 25, 2010 7:34 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.