View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Nov 01, 2014 4:44 am




Reply to topic  [ 10 posts ] 
 Tony Hawk's Pro Skater 3 
Author Message
Junior Member

Joined: Thu Jan 07, 2010 7:12 am
Posts: 14
Post Tony Hawk's Pro Skater 3
Hey again its me^^

I tested Tony Hawks Pro Skater 3, its nice and playable BUT there are black squares above where the lanscape builds up..

its just something missing and then builds up..also its not always only at the edges and the brink..and not all time..only if the buildings in landscape are changing..

Its a pity because its so nice to play and brings damn much fun..

Its also not that bad..but it alleviates the gaming fun..-.-

You guys have the same if u play? BEcause i saw a few other posts from HD2 users who played with multitouch etc..without gamepad (also i have to say with gamepad is A LOT more fun, particularly with the dicota because its so handy..

Thanks for any help..


Thu Jan 21, 2010 4:05 pm
Profile
Addict

Joined: Tue Dec 08, 2009 1:24 pm
Posts: 325
Primary Device: HTC Sensation
Operating System: Android 4.0.3
ROM: Virtuous Inquisition 4.0.1
Post Re: THPS 3
That happens for THPS2 aswell, since 0.10 so its most likely to do with one of the graphics drivers.
What i think is happening is that for some reason the 'faces' of the world have a smaller visible region or something.

I already tested with gfxdrv=4 but no change, but i understood the graphics drivers are still beeing worked on (possibly opengl too, which to my knowledge is what the hd2 is best at)

_________________
Im a FpseCE supporter!


Thu Jan 21, 2010 7:45 pm
Profile
Guru
User avatar

Joined: Mon Jan 19, 2009 6:14 am
Posts: 703
Location: USA
Primary Device: Touch Pro 2 (Tilt 2)
Operating System: build 21887 6.5
ROM: Josh's PerfectBlack 1.7-FINAL
Post Re: THPS 3
I haven't tried and THPS games yet, but I would love to see an OpenGL plugin.

_________________
Find me at http://www.totalgamerz.com - Ryo
XDA - ryotgz


Fri Jan 22, 2010 2:27 am
Profile WWW
Junior Member

Joined: Sun Mar 14, 2010 6:45 pm
Posts: 5
Primary Device: HTC HD2
ROM: Michy Pure 1.1
Post Re: Tony Hawk's Pro Skater 3
I have exactly the same problem with tony hawk's 2 and 4...

Isn't there anyone who is able to solve?


Wed Mar 17, 2010 8:22 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: Tony Hawk's Pro Skater 3
I'm pretty sure it won't work, but you can try, in the gamelist file, to create a paragraph fot THPS, and try patch=1, 4, 8 or 32
And why not something like
Status=2
Status_HLE=2
Flags0=7

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Thu Mar 18, 2010 6:49 am
Profile WWW
Fresh Fish

Joined: Mon Apr 26, 2010 12:32 pm
Posts: 3
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM6.5
ROM: Stock 1.66.405.2 (76641) WWE
Post Re: Tony Hawk's Pro Skater 3
Any progress/solution to this problem so far?


Mon Apr 26, 2010 12:33 pm
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Posts: 2234
Location: PARIS
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Post Re: Tony Hawk's Pro Skater 3
i'm sure it can be fixed by just changing Vertex mode into gamelist.ini,

Vertex mode can be changed by adding Patch=1 into the section you will create for this game.


Tue Apr 27, 2010 12:23 pm
Profile ICQ WWW
Fresh Fish

Joined: Mon Apr 26, 2010 12:32 pm
Posts: 3
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM6.5
ROM: Stock 1.66.405.2 (76641) WWE
Post Re: Tony Hawk's Pro Skater 3
Hmm,

i dont see to have a gamelist.ini anymore.
I do recall it was there before but after i upgraded it i think it disappeared.
Should i add it in the game-specific cfg then?


Tue Apr 27, 2010 9:14 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: Tony Hawk's Pro Skater 3
you don't have the gamelist file anymore? :shock:
Get it from the free version and add it in FpseCE directory
(and then, add a section for tonyhawk 3 with patch=1 in the gamelist file)

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Wed Apr 28, 2010 5:45 am
Profile WWW
Fresh Fish

Joined: Mon Apr 26, 2010 12:32 pm
Posts: 3
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM6.5
ROM: Stock 1.66.405.2 (76641) WWE
Post Re: Tony Hawk's Pro Skater 3
Yeah i think i took the 'delete all old ini files' as mentioned in the HD 2's optimized pack a little to litteraly :P
I'll go give it a try!

Thanks


Wed Apr 28, 2010 7:14 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 10 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.