What games are you playing?

Old threads
User avatar
ukbreakbeat
Enthusiast
Posts: 174
Joined: Sat Dec 26, 2009 5:54 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5
ROM: 1.66 stock
Contact:

Re: What games are you playing?

Postby ukbreakbeat » Tue Jan 19, 2010 11:58 am

RageCore wrote:Gta 2 is not working for me..just goes out after a while like syphon filter etc...I have the tg01


I dont quite understand what you mean by "it just goes out after a while"?

Do you mean it exits fpsece?

As stated above... i have 100% no issues with the game so far... i have only played a few missions but everything seems to be working perfectly. i havent changed anything from default in either the main ini or game specific. I am using onscreen buttons. The longest period i have played the game for is just over 20 minutes.

The issue others you and others seem to be having could be image related? My image is PAL version... compressed with Pocket ISO 3.2... total image size is quite big at 408MB.

RageCore
Junior Member
Posts: 14
Joined: Thu Jan 07, 2010 7:12 am

Re: What games are you playing?

Postby RageCore » Tue Jan 19, 2010 11:00 pm

I compressed it too (normal compression)

The game just randomly pops out to WinMo, it was a while I think 5 minutes..I have no idea why..

Same problem with Syphon Filter and Metal Gear Solid...i tried all compression modes, SpuSync on,off etc..

hmm :/

User avatar
FlorentG
Junior Member
Posts: 8
Joined: Mon Jan 19, 2009 7:55 am
Primary Device: HTC TyTN II (Kaiser)
Operating System: Windows Pro 6.1
ROM: Orange FR 6.1 (Stock)

Re: What games are you playing?

Postby FlorentG » Wed Jan 20, 2010 9:44 am

I'm playing Alundra, which works very nicely on the Kaiser (with Frameskip 8, runs almost at constant 46 FPS).

User avatar
mastanobu
Guru
Posts: 703
Joined: Mon Jan 19, 2009 6:14 am
Primary Device: Touch Pro 2 (Tilt 2)
Operating System: build 21887 6.5
ROM: Josh's PerfectBlack 1.7-FINAL
Location: USA
Contact:

Re: What games are you playing?

Postby mastanobu » Wed Jan 20, 2010 2:32 pm

FlorentG wrote:I'm playing Alundra, which works very nicely on the Kaiser (with Frameskip 8, runs almost at constant 46 FPS).


With the Frameskip so high is there any noticeable lag or jerkiness of the game?
Find me at http://www.totalgamerz.com - Ryo
XDA - ryotgz

User avatar
FlorentG
Junior Member
Posts: 8
Joined: Mon Jan 19, 2009 7:55 am
Primary Device: HTC TyTN II (Kaiser)
Operating System: Windows Pro 6.1
ROM: Orange FR 6.1 (Stock)

Re: What games are you playing?

Postby FlorentG » Fri Jan 22, 2010 10:10 am

mastanobu wrote:With the Frameskip so high is there any noticeable lag or jerkiness of the game?

Just a little bit "stuttering", but still enough smoothness to be fully playable 8-) I remember trying it with 0.9.6, but it was too slow to be enjoyable (runned at 20 FPS max). And I don't mind some degree of jerkiness, provided it runs at default speed. I think the worst is a ultra-smooth game, but running at half the speed it should.

I finished the first 2 dungeons (about 1 hour in time) without any problems.

EDIT :

I made a video 8-)
See http://www.youtube.com/watch?v=qIC8ZMXwNLE

User avatar
mastanobu
Guru
Posts: 703
Joined: Mon Jan 19, 2009 6:14 am
Primary Device: Touch Pro 2 (Tilt 2)
Operating System: build 21887 6.5
ROM: Josh's PerfectBlack 1.7-FINAL
Location: USA
Contact:

Re: What games are you playing?

Postby mastanobu » Fri Jan 22, 2010 4:01 pm

Oh wow. That runs really good. Nice video BTW. I have the game and need to rip it. Now if I could only get Chrono Trigger to run that good.
Find me at http://www.totalgamerz.com - Ryo
XDA - ryotgz

User avatar
KowboyBebop
Guru
Posts: 871
Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie

Re: What games are you playing?

Postby KowboyBebop » Sat Jan 23, 2010 9:53 pm

Btw I just found out that you can turn on double speed in Diablo, but in ingame options (so not in game menu options, but when you press "select" while playing with your character and going into "options") Hope that helps others who was confused as I was xD
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image

banderling
Junior Member
Posts: 5
Joined: Fri Jan 22, 2010 4:55 am
Primary Device: T-Mbile Touch Pro 2
Operating System: 6.5
ROM: T-Mobile 6.5 stock

Re: What games are you playing?

Postby banderling » Sun Jan 24, 2010 12:24 am

I've been trying to find an answer to this question, but no luck... I'm playing Gran Turismo on the free version. Game saves work fine. I started a simulation season with sound disabled, but now I want to turn it on. I can change the settings on the splashscreen under options, but then if I load my simulation game it reverts to the settings I had when I first started and I can't find a way to change the settings from inside simulation mode. Anyone know? I've been looking around for this answer on regular Gran Turismo sites, but haven't been able to find it... I'm assuming its because for some reason, on a regular playstation it remembers how you set the options when you load a new game, but forgets with FPSECE, or am I missing something obvious?

Thanks.

Edit: Nevermind, it was pretty obvious. Load my Simulation Save, exit to splashscreen, change sound settings, go back into Simulation mode and its still my saved game, now with changed settings... Duh... I guess I assumed exiting Simulation Mode meant re-entering would start a new sim game... I'm an idiot. ;)

skilty
Junior Member
Posts: 17
Joined: Wed Nov 25, 2009 10:03 am

Re: What games are you playing?

Postby skilty » Mon Feb 01, 2010 1:58 pm

has anyone got wipeout/wipeoutXL etc to work with the gsensor...

or can anyone recommend any good driving games that use it.. (the only game i've got using it is Gran Turismo)


Return to “Archives”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest