View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Aug 28, 2014 7:23 am



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 FPSE 0.10 not working on ipaq 4150 
Author Message
Fresh Fish

Joined: Wed Dec 30, 2009 1:12 am
Posts: 2
Post FPSE 0.10 not working on ipaq 4150
hi i have an ipaq 4150 with processor PXA255. I have no idea why the latest fpsece version is not working on this ppc. nothing happen when i load the iso.

Any idea please help


Wed Dec 30, 2009 1:21 am
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Posts: 2105
Location: PARIS
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Post Re: FPSE 0.10 not working on ipaq 4150
into fpse.ini change GFXDRV to 0 or 1.


Wed Dec 30, 2009 7:26 am
Profile ICQ WWW
Fresh Fish

Joined: Wed Dec 30, 2009 1:12 am
Posts: 2
Post Re: FPSE 0.10 not working on ipaq 4150
Schtruck your are brilliant, i put 0 value and it works. Anyway i was trying lethal enforcer (konami guncon) and it does not work. Is Konami guncon supposed to work in this release

i will make a donation soon when i am back at the office next week. thanks very much


Thu Dec 31, 2009 3:12 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.