Mapping Problem

sgdva
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Sun Nov 18, 2012 3:11 am
Primary Device: Momo9
Operating System: Android
ROM: CyanogenMode 10

Mapping Problem

Postby sgdva » Sun Nov 18, 2012 4:04 am

Greetings!
Great Emulator, I just bought it from the store and it works like a charm.
The only problem is this, I have a 2 controler adaptator, it gets detected, but, the mapping is the same for both controls -I have to use hardware assignment since there's no pre padding for this-.
In the uploaded video you can see what I mean.
The Android system does detect them as Dual USB control -CM10-.
Any help?
http://www.youtube.com/watch?v=81dQeKvu89g

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2115
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Mapping Problem

Postby schtruck » Sun Nov 18, 2012 10:53 am

sgdva wrote:Greetings!
Great Emulator, I just bought it from the store and it works like a charm.
The only problem is this, I have a 2 controler adaptator, it gets detected, but, the mapping is the same for both controls -I have to use hardware assignment since there's no pre padding for this-.
In the uploaded video you can see what I mean.
The Android system does detect them as Dual USB control -CM10-.
Any help?
http://www.youtube.com/watch?v=81dQeKvu89g



Hmm i have to recheck that today; will tell you results on my side and if that need update.

Please if you love FPse don't forget to let positive comment on market.

sgdva
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Sun Nov 18, 2012 3:11 am
Primary Device: Momo9
Operating System: Android
ROM: CyanogenMode 10

Re: Mapping Problem

Postby sgdva » Sun Nov 18, 2012 7:49 pm

schtruck wrote:Hmm i have to recheck that today; will tell you results on my side and if that need update.

Please if you love FPse don't forget to let positive comment on market.


Do you need any file? -Thanks for the quick response btw :)-

sgdva
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Sun Nov 18, 2012 3:11 am
Primary Device: Momo9
Operating System: Android
ROM: CyanogenMode 10

Re: Mapping Problem

Postby sgdva » Mon Nov 26, 2012 1:46 am

I just updated but yet no solution :(

gareth_iowc
Junior Member
Posts: 7
Joined: Tue Nov 27, 2012 5:24 pm
Primary Device: gt-n7000
Operating System: ubuntu linux, os x

Re: Mapping Problem

Postby gareth_iowc » Tue Nov 27, 2012 5:33 pm

I'm having the same problem.

I'm using the six axis app and fpse does see both controllers but they both controll the same buttons even after mapping. it was handy being able to see what key had been pressed when mapping but that's been removed.

any suggestions on how to fix this?

thanks


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests