View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Aug 31, 2014 6:31 am




Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Front Mission 3 
Author Message
Enthusiast

Joined: Fri Oct 30, 2009 8:15 pm
Posts: 143
Location: Branson, MO
Primary Device: Samsung Omnia i910
Operating System: 6.1
ROM: dc22
Post Front Mission 3
I'm not sure if this problem is with Front Mission 3 alone, as I haven't tried more than one save with any other game.
At random times, my save game will get corrupted. Thankfully, I save twice at each point. I can resave over the corrupted save and it will load just fine.
Front Mission 3 allows a regular game save and a battle save and both types have given corruption issues. I haven't tried opening the corrupted save with epsxe, yet, although I'll try it.
JJ


Fri Jan 29, 2010 10:25 pm
Profile ICQ YIM WWW
Junior Member

Joined: Thu Sep 02, 2010 12:56 pm
Posts: 6
Primary Device: hd2
Operating System: 6.5
ROM: elegancia rom
Post front mission 3 wont work?
tried front mission 3 in the free version and the game just crashes after 5 mins in the game.. or am i missing something help pls


Mon Sep 13, 2010 9:54 pm
Profile
Junior Member

Joined: Sat May 22, 2010 7:09 pm
Posts: 11
Primary Device: HTC Touch Pro 2
Post Re: Front Mission 3
For me, it crashes straight at beginning... :cry:

Just "Now loading", then freezes 2 second later.

:evil:


Mon Oct 18, 2010 6:25 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Tue Jun 05, 2012 2:10 pm
Posts: 1
Primary Device: Samsung Galaxy Y
Operating System: Android 2.3.6
Post Re: Front Mission 3
Hi guys, first post here...
Recently got FPse on my Galaxy Y, and started replaying FM3.
After some setup trial and error, I am able to play the game at great FPS with no errors, using the software GPU plugin. My only problem is the music: I have set frameskip to 50 and it still lags and, worse, goes off tempo. Sound effects are ok, spot on with animations and button presses. So I want to know if you know a way to disable JUST music for the game. I love playing it while communting with my own mp3s on the background, but I would love to retain the sound effects...

The option menu from within the game doesn´t offer to mute music, is there a way to do it within FPse? Anybody knows how to edit the ISO to remove/mute it?

Thanks in advance!


Tue Jun 05, 2012 2:22 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.