View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Aug 02, 2014 4:30 am




Reply to topic  [ 6325 posts ]  Go to page Previous  1 ... 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367 ... 633  Next
 Fpse for Android Discussion/Feedback 
Author Message
Fresh Fish

Joined: Wed Apr 25, 2012 6:05 pm
Posts: 2
Primary Device: Xperia Play
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
gamerguy80 wrote:

I think you are supposed to hit the back button when you have ICS to make the menu appear.


Scratch that, I can make the menu appear, I just can't assign the circle button no matter what. If tried assigning it many times, but no matter what, the button always opens the menu :/

Edit: I've decided to revert to 0.11.15, as that is working for me. No menu button enabled screws up the key bindings for me


Wed Apr 25, 2012 8:56 pm
Profile
Junior Member

Joined: Sun Apr 15, 2012 9:04 pm
Posts: 6
Primary Device: Asus Transformer TF101
Operating System: Android 4.0 ICS
ROM: Stock
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
Many thanks go out to schtruck for continuing to work with the community to make this app awesome! I'm having an issue about 3 minutes into megaman legends my graphics seem to freeze but the game is still playing. I have to force close as a restart only yields a black screen. This happens consistently on every game I have tried so far. Opengl mode is hardly playable (it was), and as such I use the software mode with hardware acceleration on and is the only mode I can use. I use an Asus Transformer TF101 with a Phonejoy. Any ideas are welcome as this is a head scratcher. :D.


Thu Apr 26, 2012 4:07 am
Profile
Junior Member

Joined: Tue Feb 14, 2012 8:49 pm
Posts: 20
Location: Nice, France
Primary Device: ASUS EeePad Transformer
ROM: Revolution HD 3.2.2
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
I also have a TF101 but so far all my games works fine. I tried FF8, FF9, Vagrant Story, Alundra, Breath of Fire 3 and 4, Resident Evil 3 and Tomb Raider 1.
I use OpenGL mode with a Sixaxis pad.

Give us some details on your other games and your settings.

PS : all games are working at full speed in opengl, excepted Soul Reaver which I tried only a few minutes.


Thu Apr 26, 2012 7:24 am
Profile
Junior Member

Joined: Thu Apr 26, 2012 8:12 am
Posts: 13
Primary Device: Hp Touchpad
Operating System: Android
ROM: Cyanogenmod 9 nightly
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
Hey everyone, first of all great job on the development of this fantastic emulator.

I have a question concerning the use of a sixaxis controller. I'm using sixaxis app to connect my sixaxis to my HP Touchpad and in Fpse I select one of the two available profiles under bluetooth pad. My controller type is set to analog.

When playing Ape Escape, which requires dual-shock support, everything works amazingly well, however when using the d-pad, it either keeps registering the button press even when the button is released, or it doesn't register the press at all. This does not happen when I disable the use of a bluetooth profile (and thus disabling the dual shock support).

Can anyone help me with this issue as I would like to always use the controller in dual shock mode.

Thanks in advance,

Xan


Thu Apr 26, 2012 8:18 am
Profile
Junior Member

Joined: Tue Feb 14, 2012 8:49 pm
Posts: 20
Location: Nice, France
Primary Device: ASUS EeePad Transformer
ROM: Revolution HD 3.2.2
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
Xandrex wrote:
Hey everyone, first of all great job on the development of this fantastic emulator.

I have a question concerning the use of a sixaxis controller. I'm using sixaxis app to connect my sixaxis to my HP Touchpad and in Fpse I select one of the two available profiles under bluetooth pad. My controller type is set to analog.

When playing Ape Escape, which requires dual-shock support, everything works amazingly well, however when using the d-pad, it either keeps registering the button press even when the button is released, or it doesn't register the press at all. This does not happen when I disable the use of a bluetooth profile (and thus disabling the dual shock support).

Can anyone help me with this issue as I would like to always use the controller in dual shock mode.

Thanks in advance,

Xan


I also noticed this and opened a thread here that may be related:
viewtopic.php?f=39&t=2898

Schtruck said he will fix it soon (maybe).


Thu Apr 26, 2012 4:32 pm
Profile
Junior Member

Joined: Sat Jan 14, 2012 7:31 pm
Posts: 5
Primary Device: Atrix 4G
Operating System: Android 2.3.5
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
Has anyone here used FPSe with a HTC One S? I want to get the One X when it comes out on ATT and it uses the same SoC so I am curious whether it works/how well it works.


Thu Apr 26, 2012 4:49 pm
Profile
Junior Member

Joined: Thu Apr 26, 2012 8:12 am
Posts: 13
Primary Device: Hp Touchpad
Operating System: Android
ROM: Cyanogenmod 9 nightly
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
Uddasa wrote:

I also noticed this and opened a thread here that may be related:
viewtopic.php?f=39&t=2898

Schtruck said he will fix it soon (maybe).


Alrighty nice to know I'm not the only one with this issue :-)

Then I'll wait until it is integrated in a new revision.

Keep up the good work =3

Xan


Thu Apr 26, 2012 5:57 pm
Profile
Member

Joined: Sun Dec 12, 2010 1:38 pm
Posts: 46
Primary Device: Samsung Galaxy S2
Operating System: Android 2.3.3
ROM: stock
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
f1 championship seasson 2000 still quits with black screen after intro video


Thu Apr 26, 2012 6:44 pm
Profile
Junior Member

Joined: Mon Apr 23, 2012 12:14 pm
Posts: 7
Primary Device: Samsung Galaxy Note
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
"Hogs Of War" got with opengl at samsung galaxy note a black screen after the end of a match and you have to restart fpse.


Thu Apr 26, 2012 7:49 pm
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Posts: 2077
Location: PARIS
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
Very good news, i have fixed a bug in sound producer code. SOund is much better now, more clean.

In fact it's not only much better, but really perfect sound, clear sound. i'm very impressived myself by the result!

Expect an update very soon, many people will like it.


Thu Apr 26, 2012 9:53 pm
Profile ICQ WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 6325 posts ]  Go to page Previous  1 ... 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367 ... 633  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.