View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Dec 21, 2014 5:20 pm




Reply to topic  [ 6698 posts ]  Go to page Previous  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 670  Next
 Fpse for Android Discussion/Feedback 
Author Message
Member

Joined: Tue May 10, 2011 4:58 pm
Posts: 57
Primary Device: Google Nexus 5
Operating System: Android KitKat 4.4.4
ROM: Stock
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
one problem i am having is that when i am playing Breath of Fire 3 and whenever i use a heal item or a healing spell, it screws of the video by making many things go black and i cant see anything other than the characters and enemies and then after the battle i cant see where im going because the background is all black. This is while in software mode only, when i play in opengl mode everything is fine and the healing spells dont affect the video. I prefer to play this in software mode. Is there a fix for this or do u think i may possibly have a bad file?

Image

Image


Thu Feb 16, 2012 7:15 pm
Profile
Junior Member

Joined: Tue Jan 31, 2012 2:26 pm
Posts: 8
Primary Device: HP Touchpad
ROM: Cyanogen 9 0.6
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
schtruck wrote:
No random crash for me on iss pro. you have set spusync?

Ok three games in a row, seems to work well ! But no Master league in this version.

Any idea à bout the fix for pro evo 2?

Thx for the answers and the tip for spu sync.


Thu Feb 16, 2012 7:54 pm
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Posts: 2306
Location: PARIS
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
just updated to FPse 0.11.14:
- Fixed crash when loading old OpenGL plugin.
- Added another Video option 'Texture frame' necessary for MGS and Codec drawing.


Fri Feb 17, 2012 12:06 am
Profile ICQ WWW
Enthusiast

Joined: Thu Jan 05, 2012 4:50 am
Posts: 124
Primary Device: Sprint SG3 (Adreno 225)
Operating System: Android 4.0.4
ROM: FreeGS3 v0.1.0
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
schtruck wrote:
just updated to FPse 0.11.14:
- Fixed crash when loading old OpenGL plugin.
- Added another Video option 'Texture frame' necessary for MGS and Codec drawing.


This latest version locked up on me just after combat in Chrono Cross.. I also noticed more lag during entering Chrono Cross combat.. Secondly after locking up on me about 10-20 seconds later phone rebooted.


Fri Feb 17, 2012 1:28 am
Profile ICQ YIM
Junior Member

Joined: Thu Jan 26, 2012 4:17 am
Posts: 7
Primary Device: Samsung Galaxy Tab
Operating System: ICS
ROM: CM9
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
molitar wrote:
schtruck wrote:
just updated to FPse 0.11.14:
- Fixed crash when loading old OpenGL plugin.
- Added another Video option 'Texture frame' necessary for MGS and Codec drawing.


This latest version locked up on me just after combat in Chrono Cross.. I also noticed more lag during entering Chrono Cross combat.. Secondly after locking up on me about 10-20 seconds later phone rebooted.


Exactly the same issues here.


Fri Feb 17, 2012 1:47 am
Profile
Member

Joined: Sat Oct 01, 2011 9:35 am
Posts: 35
Primary Device: desire hd
Operating System: android
ROM: gg
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
Legend of dragoon still does not work. Downloaded the new version, without Fromlimiter FPS high. Turn Fromlimiter FPS drops to 38-45. Although the issue should be 60 FPS. Why not Fromlimiter shows 100 fps? When enabled Fromlimiter is only 40 fps? He calmly to 60fps issue. What is the problem? Please protest. Maybe someone has a similar problem? Final fantasy 7 does not work in combat. I wonder why the legend of dragoon does not give out 60 fps, if not Fromlimiter 100-110?


Fri Feb 17, 2012 4:32 am
Profile
Junior Member

Joined: Tue Jan 24, 2012 4:38 am
Posts: 22
Primary Device: Galaxy S T959
Operating System: Android OS 2.2
ROM: Bi-Winning V3
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
schtruck wrote:
haints wrote:
Still hoping that the ability to select external digital pads will be brought back. Any word on this?

External pad is supported, go to overlay pad menu and choose overlay pad, external, you ll be prompted to choose a new pad skin.
But remember that pad format has changed, all .bmp file must be converted to raw files by using the tool bmp2raw you ll find into the first post of this thread.


Ah, thanks for explaining that!

I'm still having some issues though. I downloaded Hatman's Survival Pad from the Artist's Corner forum and successfully converted it to the .raw format ... but I'm confused by the following:

The instructions say:

INSTALLATION
1. Download, extract and copy the files to your phone's SD card.
2. Start your game in FPSE.
3. Go to: SETTINGS>INPUT>TOUCHSCREEN>Overlay Pad
4. Navigate to the pad.ini file.
5. Back out from all menus, close and restart FPSE and your game.
6. Go to: SETTINGS>INPUT>TOUCHSCREEN
7. Choose your desired Base and Extras pad.
8. Done


I got the main pad file to work fine--but there is no "SETTINGS>INPUT>TOUCHSCREEN" option in the FPSE menu which would allow me to choose my "desired Base and Extras pad."

Was this an option in older builds that has since been removed? Without it, there is no way to install a Left Directional button for Hartman's Survival Pad, which makes it pretty much unusable ...

Here is the thread for the pad I am referring to ...
viewtopic.php?f=36&t=2593


Fri Feb 17, 2012 5:44 am
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Posts: 2306
Location: PARIS
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
PAD SKIN can be loaded from "GAMEPAD" then "OVerlay PAD" and then "Overlay Pad" and "External".


Fri Feb 17, 2012 7:11 am
Profile ICQ WWW
Member

Joined: Wed Jun 09, 2010 2:04 pm
Posts: 81
Location: Poland
Primary Device: Samsung Galaxy Note
Operating System: Android 4.0.4
ROM: KingDroid ICS NoteMania v7.0
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
So I see that lot of people have problem with framelimiter (game without framelimiter works around 100 fps and when you activate limiter fps drops to choppy 40 fps but should be smooth 50-60) that problem causes vagrant story, chrono cross and other games unplayable for me. I also noticed that when I'm playing some games with opengl and I load bios (cause i want to save) then games closes fpse randomly, sometimes after 30 sec, sometimes after 20 min.

Things to do:

- mali400 fix
- framelimiter fix
- dual core works ? cooltool shows only 1 core usage during gameplay.
- boost mode works ? for me not ...
- 2d black border fix (not so important, but depend by filtering, use extended filtering to remove it)

Any progress ?
Anyone else have similar problems ?


Fri Feb 17, 2012 12:17 pm
Profile
Junior Member

Joined: Sat Feb 11, 2012 2:16 pm
Posts: 6
Primary Device: Transformer Prime
Operating System: Android ICS
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
Quote:
just updated to FPse 0.11.14:
- Fixed crash when loading old OpenGL plugin.
- Added another Video option 'Texture frame' necessary for MGS and Codec drawing.


I updated to the latest, turned on Texture Frame option and started a new game with MGS, still not getting the codec numbers lighting up or the elevator buttons highlighting.


Fri Feb 17, 2012 1:00 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 6698 posts ]  Go to page Previous  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 670  Next

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.