Xperia Play Save game Problems

nitronic
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sun Aug 14, 2011 10:09 am
Primary Device: Sony Ericsson Xperia Play
Operating System: Android

Xperia Play Save game Problems

Postby nitronic » Sun Aug 14, 2011 10:18 am

Ok so i have been playing Final Fantasy VIII (8) on the Xperia play using FPSEce and i had to uninstall/reinstall this app and since doing so my game has been crashing upon loading a save game through the save state does anyone know a fix that can lead to my saves working again without starting a new game?

MrMeow
Junior Member
Posts: 13
Joined: Thu Aug 11, 2011 12:17 pm
Primary Device: Xperia PLAY
Operating System: ANDROID
ROM: ?

Re: Xperia Play Save game Problems

Postby MrMeow » Sun Aug 14, 2011 10:33 am

There is a bug with FPSE with save states,my Spyro the Dragon game crashed and i was exclusivly using Save States.I had to start over and use Memory Card PS1 instead.Which is WAAAY helpful since they dont cost a MegaByte.Happened to other games aswell

I really hope my FFIX wont crash with SaveStates :( its a long game ,and a fun one too =/

nitronic
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sun Aug 14, 2011 10:09 am
Primary Device: Sony Ericsson Xperia Play
Operating System: Android

Re: Xperia Play Save game Problems

Postby nitronic » Sun Aug 14, 2011 10:42 am

i used both but because i reinstalled card files where removed forgot to back them up but yah almost 15 hours of game time on FF8 Dont overly want to lose it

MrMeow
Junior Member
Posts: 13
Joined: Thu Aug 11, 2011 12:17 pm
Primary Device: Xperia PLAY
Operating System: ANDROID
ROM: ?

Re: Xperia Play Save game Problems

Postby MrMeow » Sun Aug 14, 2011 12:11 pm

i have misread your first post;

normally,it shouldnt have happened,i did the same but the FPSE savestate files were intact ,but the memory card MCD got wiped.

i guess its a bug =(

nitronic
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sun Aug 14, 2011 10:09 am
Primary Device: Sony Ericsson Xperia Play
Operating System: Android

Re: Xperia Play Save game Problems

Postby nitronic » Sun Aug 14, 2011 11:43 pm

Any known fixes to these bugs?


Return to “Sony-Ericsson Xperia PLAY”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest