View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jul 22, 2014 9:33 pm




Reply to topic  [ 7 posts ] 
 Touch Pro keeps soft-resetting itself 
Author Message
Fresh Fish
User avatar

Joined: Thu Feb 17, 2011 5:46 am
Posts: 1
Location: Bandung, Indonesia
Primary Device: HTC Touch Pro
Operating System: Windows Mobile 6.5.3
ROM: Energy ROM
Post Touch Pro keeps soft-resetting itself
Hello, this is my first post.

I got interested and have downloaded FPSece version 0.10. I want to play the game Harvest Moon Back to Nature, but right after selecting the .iso file, my device restarts without any warning nor error message.

Tried to compress the .iso file (204 MB) using PocketISO, I get an .iso.z file (107 MB) but result is the same, my device keeps soft-resetting. Also tried to use fpsece.ini file originally for Touch Pro 2 (from @mastanobu), no luck. The "sony computer entertainment system" logo and the three-color "PlayStation" logo successfully displayed and then it soft-resets.

I am using SCPH1001.bin BIOS file, windows mobile 6.5.3 energy ROM from http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536751. Does anyone know how to solve this problem?

_________________
_________________________________________
-Sorry for my bad English.-


Thu Feb 17, 2011 6:14 am
Profile YIM
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: Touch Pro keeps soft-resetting itself
I've never heard about a device doing a soft reset because of FpseCE..... Maybe your ROM ??

hmmm.... Schtruck?????? :mrgreen:

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Thu Feb 17, 2011 11:27 am
Profile WWW
Fresh Fish

Joined: Fri Mar 18, 2011 6:24 am
Posts: 4
Primary Device: HTC Fuze
Operating System: Windows Mobile 6.5.5
ROM: GTX
Post Re: Touch Pro keeps soft-resetting itself
Same here...

Windows Mobile 6.5.5, same custom ROM, Energy ROM (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536751)

Already disabled all the today screen and still the same thing.

am using fpse.ini found here viewtopic.php?f=27&t=368


Fri Mar 18, 2011 12:21 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: Touch Pro keeps soft-resetting itself
Try using the .ini that comes with FpseCE, the one of the post you've linked are quite old.

But if you guys have the same soft-reset problem (that is something I had never heard about before, so a really unusual bug!) using the same rom, I fear the rom is responsible

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Fri Mar 18, 2011 4:36 pm
Profile WWW
Fresh Fish

Joined: Fri Mar 18, 2011 6:24 am
Posts: 4
Primary Device: HTC Fuze
Operating System: Windows Mobile 6.5.5
ROM: GTX
Post Re: Touch Pro keeps soft-resetting itself
i900 thanks

I(*sigh*) changed my ROM to TAEL ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=585129 but, same I did get the same result.

no problem in Resident Evil, but when I tried Gran Turismo 2, that's where my phone reset it self. I was thinking, it could be a memory leak problem, or Fuze is too dicky(eats a lot of memory) to run the game. I disabled everything on my today, soft-reset and had a 118.64 free RAM


Fri Mar 18, 2011 9:28 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: Touch Pro keeps soft-resetting itself
So more than enough ram indeed.

A phone rebooting because of FpseCE....weird!

You should PM Schtruck directly, that's the kind of rare bug he usually likes to know
(and really, I can't say why it happens.....!)

Maybe you could verify if ShowCase is included in your roms, this app is known to lead to FpseCE crashing (but not soft reset of the phone usually!)

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Sat Mar 19, 2011 6:28 am
Profile WWW
Fresh Fish

Joined: Fri Mar 18, 2011 6:24 am
Posts: 4
Primary Device: HTC Fuze
Operating System: Windows Mobile 6.5.5
ROM: GTX
Post Re: Touch Pro keeps soft-resetting itself
I'll probably make it easier for him .. I'll just a make video and show it here.


Sat Mar 19, 2011 6:51 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.