View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Oct 21, 2014 3:46 am




Reply to topic  [ 6571 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 658  Next
 Fpse for Android Discussion/Feedback 
Author Message
Junior Member

Joined: Mon Feb 14, 2011 3:11 am
Posts: 6
Primary Device: HTC Evo
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
"Well I think that confirms it for me. I have an EVO running CyanogenMod 6.1.2 and get the forcecloses on touchscreen as well. You can still use a wiimote in landscape mode at least until the bug gets fixed but unfortunately still have visible onscreen buttons.
Its kinda ironic to me though because the wiimote was my biggest motivator to get Cyanogen in the first place!"


My dear sir you are spot on, spot on. I remember when I first used Sense, I liked it. But the non-use of the wiimote killed it for me, so I switched to Cyanogen, and over time I realized just how much I liked it. Now I don't see myself switching, but you're right about it being ironic. I use the wiimote with this emulator but I can't always be in spots to do so. Although I must say, if you play games like "Point Blank," the lightgun works wonders, the Evo's screen makes it very easy to use. But alas, I will wait for a fix, thanks everyone for helping me figure out this problem.

EDIT: I just thought of something, what if I put a ROM on that let me enable the touchscreen area of the fpse app, so I set it how I would like, then save it. Then I use nandroid and put Cyan back on exactly how I had it, open up the Emu, and it should have all my settings saved. Basically all I want is all the buttons on the screen since right now in landscape mode I have no Start/Select/L's/R's.


Mon Feb 14, 2011 4:42 am
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
fyatwyrio wrote:
Hi, loving fpse on android. Great work.

Is there a problem with audio tracks that were compressed with pocket iso?
Most of my games are like this and the music plays fine in fpsece but not on android.


Yes, I confirm, same problem for me: no music, just FXsounds

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Mon Feb 14, 2011 5:40 am
Profile WWW
Member

Joined: Sun Feb 13, 2011 2:54 pm
Posts: 42
Primary Device: Samsung Fascinate
Operating System: Android 2.2
ROM: SuperClean 2.1
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
Okay, I figured out the landscape problem. Turns out I didn't have orientation changing on in my phone's settings.

Only problem I have now is that the sound cuts off occasionally when loading a save state.

Is there any way to smooth out the graphics? They look sort of pixellated.


Mon Feb 14, 2011 6:02 am
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Posts: 2224
Location: PARIS
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
about boost mode, it work only once Bios is selected and HLE is off.

About music made by PocketISO into MP3, it's not supported on Android acutally.

But CDDA is well supported, using cue file.


Mon Feb 14, 2011 8:25 am
Profile ICQ WWW
Junior Member

Joined: Tue Mar 09, 2010 1:12 pm
Posts: 32
Location: England
Primary Device: HTC HD2 (Desire HD)
Operating System: Android
ROM: RAFDROID HD 3.0
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
I really think there needs to be a statement on whether people who purchased the winmo version have to pay for the Android version too? I understand if we do but alot of people would like to know one way or another. Thanks :?:


Mon Feb 14, 2011 8:54 am
Profile
Fresh Fish

Joined: Mon Feb 14, 2011 9:00 am
Posts: 1
Primary Device: Motorola Cliq MB200
ROM: CM4Morrison
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
This has got me excited!

Does anyone have a definitive list of requirements to run FPse Android?

I'm currently running a Cliq with 2.2 custom rom, it's quite light on memory (120mb free), OC'ed to 748mhz max & only has OpenGL ES 1.1 support

Should it work?


Mon Feb 14, 2011 9:11 am
Profile
Fresh Fish

Joined: Mon Feb 14, 2011 9:05 am
Posts: 1
Primary Device: HTC Incredible
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
i tried searching and didnt find anything but how do i lower the volume?


Mon Feb 14, 2011 9:30 am
Profile
Junior Member

Joined: Mon Feb 14, 2011 8:39 am
Posts: 19
Primary Device: HTC Legend
ROM: Stock Froyo 2.2 (with HTC Sense)
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
it says in the market description:

you have to press menu and then it should work.

hope that helps.


Oh, and something else....
Is a light version for android planned? Would be pretty convenient to be able to test the emulator first...(it could be restricted to only a couple of minutes of gameplay or you could do the same as for win mo users.)


Mon Feb 14, 2011 10:06 am
Profile
Fresh Fish

Joined: Mon Feb 14, 2011 10:42 am
Posts: 2
Primary Device: HTC DESIRE HD
ROM: LeeDroid 2.0
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
Hi,
MGS 1 goes in black screen when i start a new game :|
but resident evil 2 and tekken 3 works perfectly!! :P

i'm running on desire HD with android 2.2.

PS: merci pour avoir porté fpse sur android!!! je l'attendais depuis un moment ^^ jolie travail!


Mon Feb 14, 2011 10:50 am
Profile
Addict
User avatar

Joined: Thu Jan 15, 2009 10:55 am
Posts: 353
Primary Device: OneX
ROM: maXimus
Post Re: Fpse for Android Discussion/Feedback
It must be cool and more efficient if all user can edit profile with Device and ROM... to identify quickly and have a better support !

cheers !

_________________
Image


Mon Feb 14, 2011 11:00 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 6571 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 658  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.