Final Fantasy VIII

If you have a problem with a particular game, post it in here.
shinooni
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Fri Apr 30, 2010 10:14 pm
Primary Device: HTCHD2
Operating System: Default (win6.5)
ROM: stock

Re: Final Fantasy VIII

Postby shinooni » Wed May 05, 2010 2:35 pm

Hey guys,
I have tried all those ini changes and ive tried playing around by myself to try and get the FMV's working with sound (I know the iso does work cause I tried it in epsxe :D and also because I burned it with subchannel data selected(that tick box thing)

other ini changes that don't seem to do s*** all


SPUIRQWait=1
UseReverb=1
UseInterpolation=1
UseDBufIrq=1
CDDA2SPU=on
RunSPUsync=on
UseOtherMDEC=on
CDUseCache=on
CDCacheSize=16384
CDStreamSpeed=0




This is what my current INI looks like and it still don't work.


Oh I have fpsece 0.10.1 - supporters version
Attachments
fpse.zip
(1.63 KiB) Downloaded 158 times
Last edited by Anonymous on Thu May 06, 2010 10:30 am, edited 1 time in total.
Reason: packed fpse.ini into a zip... Stop posting them in the body of text please.

DUXNEKRON
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Sat May 08, 2010 10:03 pm
Primary Device: OMNIA l900
Operating System: 6.1
Location: Caipirinha made in Brazil

Final Fantasy VIII

Postby DUXNEKRON » Sat May 08, 2010 10:20 pm

When we load FF8 with:
LastSPU=0peopspu109.dll
.
.
The result ll be no Cinematic movies sound in FF8 but in game sounds ll be OK.
.
but if we change to LastSPU=peopspu109.dll
.
We have cinematic movies sound, but the sounds in game ll be very weired, really bad game sounds.
.
.
In FF4 its the opposite, with LastSPU=0peopspu109.dll we ll have bad game sounds, but with LastSPU=peopspu109.dll the in game sounds are OK, but the Cinematic movies ll be very choppy and weired.
.
.
I am lost here, there is any way to have good game sounds and cinematic sounds?
.
.
Thanks

RedDevils88
Junior Member
Posts: 5
Joined: Wed May 12, 2010 11:25 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.5
ROM: Energy ROM

Re: Final Fantasy VIII

Postby RedDevils88 » Sun May 16, 2010 10:24 pm

i have a problem here... my screen hangs when i was escaping the robot spider. when i exit the street.. the robot spider comes following, it just hang there. any idea how to solve this problem?

Edit:
guys how do u all load the saved game on epsxe? i have problem doing so

RedDevils88
Junior Member
Posts: 5
Joined: Wed May 12, 2010 11:25 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.5
ROM: Energy ROM

FF8 stuck

Postby RedDevils88 » Wed May 19, 2010 6:29 pm

i get this frequent stuck/hang while playing FF8.. mainly when i am entering the cinematics. any idea how to solve this issue?

User avatar
KowboyBebop
Junior Member
Posts: 25
Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie

Re: FF8 stuck

Postby KowboyBebop » Wed May 19, 2010 10:15 pm

Looking into FF8 thread where this was probably discused over and over wont help?
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image

RedDevils88
Junior Member
Posts: 5
Joined: Wed May 12, 2010 11:25 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.5
ROM: Energy ROM

Re: FF8 stuck

Postby RedDevils88 » Thu May 20, 2010 5:39 pm

nope.. i have posted this question on that thread but nobody has given me an answer. also i have tried the settings for fpsece.ini but still couldn't get through.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1952
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: FF8 stuck

Postby schtruck » Thu May 20, 2010 8:28 pm

try the old timing,

create a patch into gamelist.ini for your game, then put Patch=64 to use old timing.

mardolf
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Thu May 13, 2010 7:53 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.3
ROM: Energy

Re: Final Fantasy VIII

Postby mardolf » Fri May 21, 2010 1:51 am

Hi Guys, tried to search this in forum and google but can't find the answer.
When I'm trying to do limit breaks and change attack to the limit break, I can't do so.

I've HD2 and supporter's version, with the optimized pack and also changed the setting of my FF8 ini to what was posted here which works really good (some sound problem, sometimes slow but negligible), but I think the case is more on multitouch. Anyone can shed me some light? Thanks.

By the way, here's my setting. Works good with some buggy background sounds, but fine. Thanks slanseith.

slanseith wrote:well... i've just finished the game yesterday without problem on HD2
i noticed that between the death of "Junctioned Ultimetica" and her "final form" it take some times .....

my setting is :
- LastSPU=peopspu109.dll
- RunSPUsync=OFF
- SPUIRQwait = 1
- GFXDRV = 3
no more change in INI file

i also watched the end Scene with song and no problems with video ...

take a try with this setting

hope this will help ;)

RedDevils88
Junior Member
Posts: 5
Joined: Wed May 12, 2010 11:25 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.5
ROM: Energy ROM

Re: Final Fantasy VIII

Postby RedDevils88 » Sat May 22, 2010 3:33 am

can u please give me a more specific instruction on how to patch ff8?

thanks in advance and appreciate your reply

nkcell
Junior Member
Posts: 11
Joined: Sat May 22, 2010 7:09 pm
Primary Device: HTC Touch Pro 2

Re: Final Fantasy VIII

Postby nkcell » Sat May 22, 2010 7:15 pm

I have EXACTLY the same problem with my HTC TP2 :'(

I can play the game, but after saving (with supporter version), I have a black screen on videos (and game freezes), or a grey screen (but it comes back to game.
I use the supporter version, and make my saved games with it.

Any Idea ?

Thanks for your assistance.


Return to “Game-Specific Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests