Fpsece 1.0 speed

barriedude
Junior Member
Posts: 16
Joined: Tue Apr 06, 2010 9:16 pm
Primary Device: imate jasjar
Operating System: wm5
ROM: original

Fpsece 1.0 speed

Postby barriedude » Tue Apr 06, 2010 9:21 pm

Hey, im the htc touch guy :> and i got my imate jasjar now.. and why is the speed so slow? i overclocked to 624 mhz same speed as omina and when i see ifrench movies from youtube they are way faster... like final fantasy 7 i get like 40-50 fps and 60 but in landscape i get 30-40 fps .. i would appreciate it if there was a new update for winmo devices who dont need fancy touch thingys or other thingys that lower my fps.... and if its ok with schtruck can i have the fastest beta? :D the one ifrench uses in http://www.youtube.com/watch?v=Awp1PlK2A70. thanks anyway :D

User avatar
Q-Ball
Global Moderator
Posts: 850
Joined: Tue Jan 13, 2009 5:55 pm
Primary Device: Sony Ericsson Xperia Mini pro
Operating System: Android 2.3.2
Contact:

Re: Fpsece 1.0 speed

Postby Q-Ball » Wed Apr 07, 2010 8:03 am

ifrench...lol :|
Man before posting please read rules, ok?
And then read this - viewtopic.php?f=6&t=804
Then you need to check section for your device here - viewforum.php?f=10

You already read it? Great.
barriedude wrote:i would appreciate it if there was a new update for winmo devices who dont need fancy touch thingys or other thingys that lower my fps.... and if its ok with schtruck can i have the fastest bet

Donate and you'll get it.
Or use free version (the one i900frenchaddict uses in http://www.youtube.com/watch?v=Awp1PlK2A70 its old release version).
Image

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 2114
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Location: France
Contact:

Re: Fpsece 1.0 speed

Postby i900frenchaddict » Wed Apr 07, 2010 12:14 pm

ifrench? loooool

I think I have to take my Omnia again (I gave it to my wife...!) and see, with the last supporter version, if I see the same speed difference (I kept the last Beta I had on my Omnia, like a remembering). I suppose some of my old beta versions may have more fps for some games, maybe, but are less compatible with games, and without the MSI gamepad, you can't controll anything correctly but RPG

barriedude
Junior Member
Posts: 16
Joined: Tue Apr 06, 2010 9:16 pm
Primary Device: imate jasjar
Operating System: wm5
ROM: original

Re: Fpsece 1.0 speed

Postby barriedude » Wed Apr 07, 2010 3:19 pm

i did xD i went to imate jasjar/htc universal but the problem is taht his fpsece goes slower then mine -.-... and ive been in this site for a long time but i coulend make a new account somehow.. and now i can :D

*edit* where can i get the free version i009french uses? xD

and its not that i dont want i dont want to donate... i just dont have money :/ realy if i had some money on my paypal i would donate :)

and ohyea i got a big qwerty keyboard on my imate so its cool :>

User avatar
Q-Ball
Global Moderator
Posts: 850
Joined: Tue Jan 13, 2009 5:55 pm
Primary Device: Sony Ericsson Xperia Mini pro
Operating System: Android 2.3.2
Contact:

Re: Fpsece 1.0 speed

Postby Q-Ball » Thu Apr 08, 2010 6:25 am

@barriedude
Here you go - http://fpsece.net/downloads.htm
Have fun :D

@i900frenchaddict
If you'll get better performance with old beta version please let me know please :)
Image

barriedude
Junior Member
Posts: 16
Joined: Tue Apr 06, 2010 9:16 pm
Primary Device: imate jasjar
Operating System: wm5
ROM: original

Re: Fpsece 1.0 speed

Postby barriedude » Thu Apr 08, 2010 1:40 pm

thanks qball but i didnt meen those versions xD i ment the fastest beta version of fpsece 1.0, becouse not evryone has a hd2 or tg01 and some peaple need more fps :P its not like its unplayable but i kinda got dissapointed when i first got fpsece 1.0 on my imate and i had 40 fps ;o

but thanks anyway xD ur awsome :>

User avatar
KowboyBebop
Guru
Posts: 871
Joined: Mon Dec 28, 2009 6:06 pm
Primary Device: HTC HD2
Operating System: 6.5.X
ROM: Laurentius26 HD2 [LEO] V3 WWE Ultimate serie

Re: Fpsece 1.0 speed

Postby KowboyBebop » Thu Apr 08, 2010 1:58 pm

40fps is great on these devices. I guess you will get even more if you do some optimalizations. Find the right Frameskipp, turn off sounds, Turn off Fullscreen, set the right GFXDRV.
New All-in-1 Pack
HTC HD 2 / HTC LEO // 8GB microSD class6 // ROM: EnergyROM GTX
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | Request new version
HolyShit! It's BeefSupreme!

Image
Image

barriedude
Junior Member
Posts: 16
Joined: Tue Apr 06, 2010 9:16 pm
Primary Device: imate jasjar
Operating System: wm5
ROM: original

Re: Fpsece 1.0 speed

Postby barriedude » Thu Apr 08, 2010 8:50 pm

lol i got new bios and copyed ini file from some1 else now i got 64 fps but landscape 50-60 but i want landscape to be 64 fps xD like in i900french movies from youtube :>

i got GFXDRV set to 2.5 xD and its realy awsome.. its the fastest so far.. 4 goes like 50 51 fps, 2 goed 50/60, 3 goes 40/50/60

2.5 goes: 55/64

augoza
Junior Member
Posts: 9
Joined: Sun Feb 14, 2010 5:20 am
Primary Device: HTC Touch Pro 2
Operating System: Windows Mobile 6.1
ROM: Windows Mobile 6.1

Re: Fpsece 1.0 speed

Postby augoza » Thu Apr 08, 2010 10:46 pm

im using htc touch pro 2. so it sucks, my average is like 22-30 fps. i need a new phone i assume ha

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 2114
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Location: France
Contact:

Re: Fpsece 1.0 speed

Postby i900frenchaddict » Fri Apr 09, 2010 11:45 am

GFXdrivers=2.5 ?? You really mean 2.5 ???

Actually 2.5 doesn't exist, so I wonder what fpsece chooses :roll:

What is sure is that at the time of my old videos on the omnia, it wasn't directX for the drivers.
I'll try to find time to compare fps with different versions, including the very last, to see if there's a visible speed difference.


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests