View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jul 29, 2014 10:43 am




Reply to topic  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Breath of Fire III 
Author Message
Member
User avatar

Joined: Sat Nov 21, 2009 11:12 pm
Posts: 55
Primary Device: HTC Incredible / Omnia I910
ROM: CM7
Post Re: Problem with Breath of Fire 3 on HD 2
I have this problem too, posted in game specific section but no replys, guess have to post off topic to get response :D
just wanted to add this is not HD2 specific bug.

@phili, if you can, after screen goes black do ingame save, quit and reload, only workaround i found so far


Sat Feb 27, 2010 11:49 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Sat Feb 27, 2010 8:34 pm
Posts: 3
Primary Device: HD2
Operating System: Windows XP
ROM: Anja31
Post Re: Problem with Breath of Fire 3 on HD 2
yeah, finally fixed it. Bought the supporter-Version and diasabled HLE in the ini-File. Now I can pass the loading-screen :)


Mon Mar 01, 2010 9:59 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Posts: 1272
Location: Durham, United Kingdom
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Post Re: Problem with Breath of Fire 3 on HD 2
Therev wrote:
I have this problem too, posted in game specific section but no replys, guess have to post off topic to get response :D

If there's no reply; wait a little longer. It doesn't need to be posted elsewhere. That just makes work for me, having to move it to the right section. :x

_________________
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands


Mon Mar 01, 2010 10:38 pm
Profile
Member
User avatar

Joined: Sat Nov 21, 2009 11:12 pm
Posts: 55
Primary Device: HTC Incredible / Omnia I910
ROM: CM7
Post Re: Breath of Fire III
CloudStrife86 wrote:
If there's no reply; wait a little longer. It doesn't need to be posted elsewhere. That just makes work for me, having to move it to the right section.


Don't worry Cloud I was only joking :) I am also one for a clean forum


Tue Mar 02, 2010 1:21 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Sat Feb 27, 2010 8:34 pm
Posts: 3
Primary Device: HD2
Operating System: Windows XP
ROM: Anja31
Post Re: Breath of Fire III
Still no one who fixed the healing-problem?
Its very annoying, because it comes out not even at healing herbs but on nearly every healing HP / MP sequence. Even with the newest FPSECE - Version (09.04.2010) I had no luck. Maybe this game needs to be patched or something? Cant believe I am the only one who wants this problem to be fixed.
I also tried the "new" options which became avaible out of the menu (Acceleration etc.) and tried to enable all fixes in game-specific .INI. Nothing helps =/


Sun Apr 11, 2010 12:14 pm
Profile
Member
User avatar

Joined: Sat Nov 21, 2009 11:12 pm
Posts: 55
Primary Device: HTC Incredible / Omnia I910
ROM: CM7
Post Re: Breath of Fire III
Unfortunatly no fix yet that i've seen:(
I've tried some different patches but to no luck
i had to the stop playing this game for these reasons, and started playing bof4


Mon Apr 12, 2010 12:28 pm
Profile
Junior Member

Joined: Sun Jun 27, 2010 11:12 am
Posts: 7
Primary Device: HTC HD Mini
Operating System: 6.5.3
ROM: 512 MB
Post Re: Breath of Fire III
I found using the original ISO instead of compressing gave me full speed 60fps on bof3 just thought id share that or am i compressing ISO's wrong?


Thu Jul 08, 2010 9:30 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Wed Mar 02, 2011 1:11 pm
Posts: 2
Primary Device: HTC Desire HD
Operating System: Android
Post Re: Breath of Fire III
Thought I'd raise this issue again- playing BoFIII on HTC desire HD and healing spells cause the screen to mostly blackout- anyone found any fixes for this?


Wed Mar 09, 2011 2:26 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Tue Mar 22, 2011 1:52 pm
Posts: 3
Primary Device: htc evo 4g
Operating System: android 2.3
ROM: cm7
Post Re: Breath of Fire III
Bump.
If this info is helpful to the devs, the glitch happens when HP is gained in combat through any item or healing spell. It is also not specific to device as it happens to me on my Evo.

I would love to be able to play this on this emulator as I dont really like the way it runs on the other one. Smoother gameplay is more important to me than better rendering. I am a paid supporter and I realize it is unrealistic to expect the developers to focus on a fix for each and every game, however this bug might exist in other games as well and finding the cause might create a solution to this and future related bugs.

Anyone have any ideas as to what might be causing this bug? If we could find out how the HP bars in bof3 work in combat maybe we can get one step closer to a solution.


Tue Mar 22, 2011 2:46 pm
Profile
Junior Member

Joined: Wed Apr 13, 2011 1:13 am
Posts: 6
Primary Device: Evo
Post Re: Breath of Fire III
Yeah, I have recently bought the app on the Android Market place and have been playing Breath of fire 3 as while and did not realize that there was a bug in the healing spells until I got to the area and tried to heal my people and the healing spell caused the screen to go black or green 90% of the time. Only once did I heal and it not cause it. I am running stock software on the HTC Evo. I think I may have to stop playing this one soon which is going to suck.


Wed Apr 13, 2011 2:13 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.