How to run with Samsung processor?

Old threads
serrrios
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Wed Dec 30, 2009 3:18 pm

How to run with Samsung processor?

Postby serrrios » Wed Dec 30, 2009 3:33 pm

Hello, i have E-Ten M700(RoverPC Q6) with Samsung SC32442. How to raun FPSE 0.10?
I tried run with:
BiosName=SCPH1001.BIN && ArmCoreV5=off && ArmCoreMMX=off && (GFXDRV=0 ||GFXDRV=1 ||GFXDRV=2)
But FPSE crashed with:

Code: Select all

FPSE - *FREE* PlayStation Emulator
WinCE-PE Version  0.10 by FPSE team
BUILD Dec 21 2009 11:25:17

Porting done by Schtruck

Initializing system...
---------------------------------------------------------
(.) Allocating memory blocks...
(.) Initializing hardware resources...
-> (x) Failed SPU load.
-> (.) Looking for skin size 240x130.
-> (.) SCEE zone selected.
(.) Geometry Transformation Engine...
-> (!) No GTE acceleration is found - Forcing default engine
(.) Motion Decoder Engine...
-> (!) No decoder is found. Using portable engine
(.) Initializing BIOS resources...
-> (.) Loading 'SCPH1001.BIN'...
-> (.) Compiling...
(.) Loading files...
Found SLPS_013.00 license in archive
name=Tekken 3
notes=
status=2
opt_flags=0

Opening console...
---------------------------------------------------------

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 2114
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Location: France
Contact:

Re: How to run with Samsung processor?

Postby i900frenchaddict » Wed Dec 30, 2009 6:30 pm

have you tried all the gfx drivers? (1,2, 3 and 4) ?

RiCK
Fresh Fish
Posts: 4
Joined: Thu Dec 31, 2009 12:43 pm

Re: How to run with Samsung processor?

Postby RiCK » Thu Dec 31, 2009 12:47 pm

I have M700 too, and the same problem. I try GFX drivers from 0 to 4, nothing happened.
pls, fix it (I dont know how :D ). I"m ready to help You with fixing this problem :)

User avatar
Q-Ball
Global Moderator
Posts: 850
Joined: Tue Jan 13, 2009 5:55 pm
Primary Device: Sony Ericsson Xperia Mini pro
Operating System: Android 2.3.2
Contact:

Re: How to run with Samsung processor?

Postby Q-Ball » Thu Dec 31, 2009 3:56 pm

The same problem on my old Acer n30 with Samsung processor.
Image

eten G500
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Thu Jan 07, 2010 3:02 pm

Re: How to run with Samsung processor?

Postby eten G500 » Thu Jan 07, 2010 3:24 pm

The same problem :? on my Eten G500 with Samsung S3C2440, 400Mhz processor ,Help!!! please!!

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2487
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: How to run with Samsung processor?

Postby schtruck » Thu Jan 07, 2010 3:29 pm

i have somes ideas,

i will make changes in somes hours then will send another version to Rick who test WIP version on his Samsung based Proc devices.

durandal
Junior Member
Posts: 6
Joined: Mon Sep 28, 2009 4:37 pm

Re: How to run with Samsung processor?

Postby durandal » Fri Jan 15, 2010 3:34 pm

still no upcoming news for problem on samsung processor device i presume... :(

User avatar
mastanobu
Guru
Posts: 703
Joined: Mon Jan 19, 2009 6:14 am
Primary Device: Touch Pro 2 (Tilt 2)
Operating System: build 21887 6.5
ROM: Josh's PerfectBlack 1.7-FINAL
Location: USA
Contact:

Re: How to run with Samsung processor?

Postby mastanobu » Fri Jan 15, 2010 9:31 pm

durandal wrote:still no upcoming news for problem on samsung processor device i presume... :(


I believe he has posted some updates in the News area. If I am not mistaken, the new supporter version (you have to manually request it) supports samsung processor.
Find me at http://www.totalgamerz.com - Ryo
XDA - ryotgz

durandal
Junior Member
Posts: 6
Joined: Mon Sep 28, 2009 4:37 pm

Re: How to run with Samsung processor?

Postby durandal » Sat Jan 16, 2010 1:45 am

thx man..didn't search bout' this topic very through :oops: ha..ha..ha


Return to “Archives”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests