View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Nov 01, 2014 11:43 am




Reply to topic  [ 181 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next
 FpseCE Compatibility and Performance questions 
Author Message
Junior Member
User avatar

Joined: Thu Aug 05, 2010 1:30 am
Posts: 21
Location: A top-secret bunker in an undisclosed location...
Primary Device: Dell Axim X51v
Operating System: Windows Mobile 6.1
ROM: LennySH A07 Beta3 (ZER0 Custom)
Post Low Battery notification...
I have my Pocket PC configured to play an alarm when I have a low battery, but whenever I run fpsece, it disables the low battery alert, and instead, I get the system default beep. I can tell its fpsece's fault because the "Play Sound" option under the "Sounds and Notifications" submenu for a Low Battery event becomes disabled whenever I run the program, but not when I run any of the other programs on my device. It does not correct itself with a soft-reset either. Any Ideas?

_________________
ZER0 Image


Wed Aug 18, 2010 9:34 pm
Profile
Junior Member

Joined: Sat Sep 04, 2010 7:45 pm
Posts: 5
Primary Device: HTC EVO 3D
Operating System: Android
ROM: Mwakious
Post Re: FpseCE Compatibility and Performance questions
Hey guys i have a problem with running NFS games like NFS4 and NFS5 it shows the emulator is runing and then i see today screen tried to activate all fixes but nothing helped

thanks


Sat Sep 04, 2010 7:47 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Sat Sep 11, 2010 7:33 pm
Posts: 1
Primary Device: xv6700 (htc apache)
Operating System: windows mobile 6.1
ROM: helmi cooked
Post Re: FpseCE Compatibility and Performance questions
i have an xv6700 with windows 6.1 and i have been trying to run ff6 on my device. title screen intro vid runs beautifully, and game intro runs beautifully, and the first part of the game is the same. however, when i encounter my first enemy, and the aproach me and the battle encounter screen runs, it then exits from the emulator. plz help?


Sat Sep 11, 2010 7:49 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Fri Sep 24, 2010 4:44 pm
Posts: 4
Primary Device: HTC Himalaya
Operating System: 6.5.5
ROM: Cooked
Post Re: FpseCE Compatibility and Performance questions
How to run gta or gta2 with full speed, in compatibility list it says green?

Im using now gfxdrv=4 or 1 (it doesnt matter speed is the same) enablesound=off and iso compressed with pocketiso XA streams to mp3 and fs.

Any ideas?

My cpu speed is 530mhz and 80 prog memory

Thx


Wed Sep 29, 2010 12:06 am
Profile
Enthusiast
User avatar

Joined: Tue Aug 17, 2010 11:01 am
Posts: 168
Location: LV
Primary Device: HTC HD2
Operating System: Windows Mobile 6.5.x
ROM: ♠Duttys™ HD2 V14♠
Post Re: FpseCE Compatibility and Performance questions
jirka607 wrote:
Hey guys i have a problem with running NFS games like NFS4 and NFS5 it shows the emulator is runing and then i see today screen tried to activate all fixes but nothing helped

thanks

Same here. Probably just a compatibility issue and future versions of the emulator will run it just fine (they better!)

keniak313 wrote:
How to run gta or gta2 with full speed, in compatibility list it says green?

Im using now gfxdrv=4 or 1 (it doesnt matter speed is the same) enablesound=off and iso compressed with pocketiso XA streams to mp3 and fs.

Any ideas?

My cpu speed is 530mhz and 80 prog memory

Thx


Well that's not the most powerful device now, is it? Besides there is no HTC Himalaya section, so where did you get the fact that GTA 2 is on the green list?

_________________
Image
The user-bar I made. Use it on every forum you're on with a link to fpsece.net.


Sat Oct 16, 2010 9:59 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Fri Sep 24, 2010 4:44 pm
Posts: 4
Primary Device: HTC Himalaya
Operating System: 6.5.5
ROM: Cooked
Post Re: FpseCE Compatibility and Performance questions
whatevaUsay wrote:
Well that's not the most powerful device now, is it? Besides there is no HTC Himalaya section, so where did you get the fact that GTA 2 is on the green list?


on the list it says : Green (G) - full playable* on slow device (i.e. 400Mhz/XDA Magician).

And magician is the same device but smaller and with smaller amount of ram.

So i got those info about gta2 from compatibility list.

And himalaya overclocked cpu is 530mhz so bigger amount than needed.

BTW.

Running game doesnt depends on "Section for specific device" but what matters is cpu and program memory.


Mon Oct 18, 2010 10:07 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: FpseCE Compatibility and Performance questions
program memory doesn't really matter.

How many fps do you get?

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Wed Oct 20, 2010 11:56 am
Profile WWW
Member
User avatar

Joined: Sat Jan 02, 2010 6:46 pm
Posts: 91
Primary Device: Sony Ericsson Xperia x1
Operating System: 6.1
ROM: stock
Post Re: FpseCE Compatibility and Performance questions
I have also the same question.
GTA2 is showed in the compability list as a
"Green (G) - full playable* on slow device (i.e. 400Mhz/XDA Magician)."

I have X1 and it doesn't work properly... X1 has 528MHz so it should work very smooth.
Maybe that's because i use old 0.10 free version?
I have ~25FPS when i am alone on the screen. On the street it drops to ~14FPS. Of course without Frameskip.
What's the problem?

_________________
Image
By Shood


Mon Oct 25, 2010 4:35 pm
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Posts: 2234
Location: PARIS
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Post Re: FpseCE Compatibility and Performance questions
try to stop Music on GTA.

This game has XA sector , if your GTA is a full ISO, then in game it will stream in live music, but on device like your, streaming slowdown a lot emulation...


Mon Oct 25, 2010 7:00 pm
Profile ICQ WWW
Member
User avatar

Joined: Sat Jan 02, 2010 6:46 pm
Posts: 91
Primary Device: Sony Ericsson Xperia x1
Operating System: 6.1
ROM: stock
Post Re: FpseCE Compatibility and Performance questions
schtruck wrote:
try to stop Music on GTA.

This game has XA sector , if your GTA is a full ISO, then in game it will stream in live music, but on device like your, streaming slowdown a lot emulation...

I have turned off sound in FpseCE and fpse.ini.
Don't know where the problem is.
I've attached my fpse.ini. Remember this is old version, maybe that's the reason.

Code:
[FPSE]
DisclaimerAgree=1
LastGPU=gpusoftdx.dll
LastSPU=0peopspu109.dll
LastJOY0=joy0pse.dll
LastJOY1=joy1key.dll
LastCD=cdrimage.dll
LastPAR=parnull.dll
CDCountry=1
UseOtherMDEC=off
CDUseCache=on
CDCacheSize=16384
CDStreamSpeed=0
CpuMode=on
CpuMode2=off
ShowGenCode=off
AutoSpeed=on
MDEC_bw=off
DisableEngines=off
DisableLogo=on
EnableHLE=off
EmuConsole=off
UseSubQ=on
CacheSubQ=off
BiosName=SCPH1001.BIN
RomName=SCPH1001.BIN
MemCard1=slot1.mcd
MemCard2=slot2.mcd
ArmCoreV5=on
ArmCoreMMX=off
UseSerial=off
ComPort=COM2
Verbose=off
Disasm=off
Debugger=off
EnablePCDRV=off
PCDRV_RO=off
CDDA2SPU=off
HideMouseCur=off
RunSPUsync=off
SmartChnRead=off
EnableDatel=off
IgnoreCdErrs=on

[PocketPC]
Onscreen_OC14=0
Onscreen_O14=0
Onscreen_14=0
Onscreen_OC13=0
Onscreen_O13=0
Onscreen_13=0
Onscreen_OC12=0
Onscreen_O12=0
Onscreen_12=0
Onscreen_OC11=0
Onscreen_O11=0
Onscreen_11=0
Onscreen_OC10=0
Onscreen_O10=0
Onscreen_10=0
Onscreen_OC09=0
Onscreen_O09=0
Onscreen_09=0
Onscreen_OC08=0
Onscreen_O08=0
Onscreen_08=0
Onscreen_OC07=0
Onscreen_O07=0
Onscreen_07=0
Onscreen_OC06=0
Onscreen_O06=0
Onscreen_06=0
Onscreen_OC05=0
Onscreen_O05=0
Onscreen_05=0
Onscreen_OC04=0
Onscreen_O04=0
Onscreen_04=1
Onscreen_H=3
Onscreen_W=5
Onscreen_OC03=0
Onscreen_O03=0
Onscreen_03=0
Onscreen_OC02=0
Onscreen_O02=0
Onscreen_02=0
Onscreen_OC01=0
Onscreen_O01=0
Onscreen_01=0
Onscreen_OC00=0
Onscreen_O00=0
Onscreen_00=5
Main_Volume=0
Da_Volume=0
Xa_Volume=0
Isos_PATH=\Karta pamięci\Moje\Console Games\PSX
GFXDRV=3
Orientation=0
FpsCount=on
EnableSound=off
Stretch_x=0
Stretch_y=0
Start_y=10
SoundVolume=10
PadType=1
FullScreen=1
Stick_Left=2
Stick_Right=2
Stylus_Wide=20
Sensor_Zx=700
Sensor_Gpz=127
Sensor_Mpz=200
Sensor_Npz=20
Sensor_Gpx=127
Sensor_Mpx=200
Sensor_Npx=20
Stylus_Mode=0
Sensor_Mode=0

[GPUSOFT]
Odd_Even_Fix=0
Busy_Fix=0
Lazy_Update_Fix=0
High_Res_Boot_Fix=0
Frame_Skip_Mode=0

[JOY0KEY]
AutoRotate=0
MultiFix_GunB=0
MultiFix_GunA=0
MultiFix_Left=16777344
MultiFix_Down=16777220
MultiFix_Right=524288
MultiFix_Up=4
MultiFix_Select=50331680
MultiFix_Start=33554464
MultiFix_Quadrangle=34078720
MultiFix_Triangle=33554448
MultiFix_Circle=34603008
MultiFix_Cross=50331664
MultiFix_L1=0
MultiFix_L2=0
MultiFix_R1=0
MultiFix_R2=0
MultiFix=0
Button8=0
Special8=0000000000000000
Button7=0
Special7=0000000000000000
Button6=0
Special6=1000000000000000
Button5=0
Special5=0000000010000000
GunB=87
GunA=81
Up=87
Down=90
Left=65
Right=83
Start=72
Select=70
Triangle=79
Quadrangle=75
Circle=76
Cross=16
L1=81
L2=69
R1=73
R2=80
Special1=1000000010000000
Button1=0
Special2=0010000010000000
Button2=82
Special3=0001000001000000
Button3=0
Special4=0001000010000000
Button4=0

[JOY1KEY]
Up=38
Down=40
Left=37
Right=39
Start=112
Select=113
Triangle=69
Quadrangle=83
Circle=68
Cross=88
L1=81
L2=87
R1=82
R2=84
Device=0
Switch=8
An1Up=89
An1Down=66
An1Left=71
An1Right=72
An1Action=86
An2Up=73
An2Down=77
An2Left=74
An2Right=75
An2Action=78

[SPUPeops]
UseXA=0
Volume=0
XAPitch=0
UseTimer=0
SPUIRQWait=1
DebugMode=0
RecordMode=0
UseReverb=0
UseInterpolation=0
DisStereo=0
UseDBufIrq=1

_________________
Image
By Shood


Mon Oct 25, 2010 7:25 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 181 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.