FpseCE Compatibility and Performance questions

User avatar
Q-Ball
Global Moderator
Posts: 849
Joined: Tue Jan 13, 2009 5:55 pm
Primary Device: Sony Ericsson Xperia Mini pro
Operating System: Android 2.3.2
Contact:

FpseCE Compatibility and Performance questions

Postby Q-Ball » Thu Dec 31, 2009 9:08 am

Here you can ask your questions about FpseCE performance and compatibility...
Image

User avatar
CloudStrife86
Global Moderator
Posts: 1272
Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Location: Durham, United Kingdom
Contact:

Re: FpseCE Compatibility questions

Postby CloudStrife86 » Thu Dec 31, 2009 8:30 pm

Am I compatible with Elisha Cuthbert? :lol:
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands

User avatar
D69K
Enthusiast
Posts: 197
Joined: Wed Dec 09, 2009 11:21 am
Primary Device: HTC Sensation
Operating System: Android 2.3.5
ROM: Alfaifi Sensation XE 6.0.1
Contact:

Re: FpseCE Compatibility questions

Postby D69K » Fri Jan 01, 2010 1:22 am

thank you for opening this thread :)

i was actullay thinking of the same thing :)

anyway i just wanted to ask about Parasite Eve 2 .. is it compatible with the new version ??
i tried everything i can to make it work.. !!
at first i compressed the game with pocket iso but it didn't work it always freeze at the first screen "Published by Square Electronic Arts L.L.C." the one before the first scene ..

i can push buttons on the screen and the FPS counter is changing from 60 FPS to 61 FPS .. but the game won't continue !!
then i tried the original img before compression and the same problem happened again !!

i haven't tried to modify any thing in the ini file !!

any ideas on how to solve this ??
"Only strength can cooperate. Weakness can only beg" Dwight D. Eisenhowe
1890-1969, Thirty-fourth President of the USA <--- he also had a D like Monkey D. Luffy those guys are everywhere :lol:

User avatar
poczesaniec1
Junior Member
Posts: 27
Joined: Tue Dec 08, 2009 8:48 pm
Primary Device: htc hd2(leo)
Operating System: 6.5.5
ROM: new style v1.2
Location: poland

Re: FpseCE Compatibility questions

Postby poczesaniec1 » Sun Jan 03, 2010 5:17 pm

I have problem with Metal gear solid,worms,and wipeout xl on hd2,when i start iso its give me logo sony and that is all,don't go to play

User avatar
CloudStrife86
Global Moderator
Posts: 1272
Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Location: Durham, United Kingdom
Contact:

Re: FpseCE Compatibility questions

Postby CloudStrife86 » Sun Jan 03, 2010 6:09 pm

poczesaniec1 wrote:I have problem with Metal gear solid,worms,and wipeout xl on hd2,when i start iso its give me logo sony and that is all,don't go to play

If you get the Sony logo, then you likely have a bad ISO. You are going to need to make a new one.
FpseCE is very fussy with the quality of ISO it supports. As i900frenchaddict would say, "your ISO is not "pure" enough". :D
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands

Puchiko
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sun Nov 08, 2009 12:21 pm

Re: FpseCE Compatibility questions

Postby Puchiko » Sun Jan 03, 2010 11:44 pm

Has anyone tried Valkirye Profile ?

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 2114
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Location: France
Contact:

Re: FpseCE Compatibility questions

Postby i900frenchaddict » Mon Jan 04, 2010 11:36 am

gera wrote:
Q-Ball wrote:This are only the games we've tested by ourself (Q-Ball and i900frenchaddict).

should i even post my tested games? i dont want2waste my time.

edit:
i take that as a no.
no problem.

That was just meaning that the games have been tested on our devices, so the original comments were concerning our devices. It was also meaning that this list was not an exhaustive one, but just what we had tested.

If you have compatible games to add to the list, you can tell. If, on your device, the performances are different, you can say it too.

User avatar
Tinman
Junior Member
Posts: 26
Joined: Mon Jan 04, 2010 3:47 pm
Primary Device: Samsung Galaxy S2
Operating System: Android 2.3.4
ROM: Stock Gingerbread - by Samsung

Re: FpseCE Compatibility questions

Postby Tinman » Mon Jan 04, 2010 4:39 pm

I heard from Cloud that you need to use a GPU patch to get Star Wars Darkforces working, i get the titles coming up and the fanfare intro but then it crashes as soon as you try to start the game, I dont get a menu etc.

Anyone know what GPU patch is?.


_______
FPSECE: 0.10 (Full donated)
Device: Kaiser / TYTN II
CPU: Qualcomm MSM 7200, 400MHz
OS: Windows Mobile 6.5
ROM: 256MB (accessible 145.24MB), RAM: 128MB
Display: 2.8", 240 X 320 QVGA TFT-LCD display with adjustable angle and backlight
Rom: PDA Ultimate-X2.V11

User avatar
poczesaniec1
Junior Member
Posts: 27
Joined: Tue Dec 08, 2009 8:48 pm
Primary Device: htc hd2(leo)
Operating System: 6.5.5
ROM: new style v1.2
Location: poland

Re: FpseCE Compatibility questions

Postby poczesaniec1 » Mon Jan 04, 2010 9:18 pm

my metal gear solid was started,wery slow,but fps is 60,and stuck on "select level" why read slow , I have HD2
I have done,its works,sory

Hrvatska
Junior Member
Posts: 11
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:31 pm

Re: FpseCE Compatibility questions

Postby Hrvatska » Mon Jan 04, 2010 10:02 pm

hi,

Have a problem with ff8.

When u are on ur first mission on timber, after u enter the codes to uncouple the first train the next screen is black and u just hear the sound.

I tried changing various stuff in the .ini like : busy_fix,odd even fix,lazy update fix, runSpusync etc. but nothing helped.
I tried an uncompressed and a compressed US version but nothing changed.

Hope someone can help me

Thx in advance


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot] and 3 guests