View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jul 22, 2014 1:24 pm




Reply to topic  [ 181 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Next
 FpseCE Compatibility and Performance questions 
Author Message
Global Moderator
User avatar

Joined: Tue Jan 13, 2009 5:55 pm
Posts: 849
Primary Device: Sony Ericsson Xperia Mini pro
Operating System: Android 2.3.2
Post FpseCE Compatibility and Performance questions
Here you can ask your questions about FpseCE performance and compatibility...

_________________
Image


Thu Dec 31, 2009 9:08 am
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Posts: 1272
Location: Durham, United Kingdom
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Post Re: FpseCE Compatibility questions
Am I compatible with Elisha Cuthbert? :lol:

_________________
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands


Thu Dec 31, 2009 8:30 pm
Profile
Enthusiast
User avatar

Joined: Wed Dec 09, 2009 11:21 am
Posts: 197
Primary Device: HTC Sensation
Operating System: Android 2.3.5
ROM: Alfaifi Sensation XE 6.0.1
Post Re: FpseCE Compatibility questions
thank you for opening this thread :)

i was actullay thinking of the same thing :)

anyway i just wanted to ask about Parasite Eve 2 .. is it compatible with the new version ??
i tried everything i can to make it work.. !!
at first i compressed the game with pocket iso but it didn't work it always freeze at the first screen "Published by Square Electronic Arts L.L.C." the one before the first scene ..

i can push buttons on the screen and the FPS counter is changing from 60 FPS to 61 FPS .. but the game won't continue !!
then i tried the original img before compression and the same problem happened again !!

i haven't tried to modify any thing in the ini file !!

any ideas on how to solve this ??

_________________
"Only strength can cooperate. Weakness can only beg" Dwight D. Eisenhowe
1890-1969, Thirty-fourth President of the USA <--- he also had a D like Monkey D. Luffy those guys are everywhere :lol:


Fri Jan 01, 2010 1:22 am
Profile
Junior Member
User avatar

Joined: Tue Dec 08, 2009 8:48 pm
Posts: 27
Location: poland
Primary Device: htc hd2(leo)
Operating System: 6.5.5
ROM: new style v1.2
Post Re: FpseCE Compatibility questions
I have problem with Metal gear solid,worms,and wipeout xl on hd2,when i start iso its give me logo sony and that is all,don't go to play


Sun Jan 03, 2010 5:17 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sun Apr 26, 2009 12:07 am
Posts: 1272
Location: Durham, United Kingdom
Primary Device: Samsung Galaxy S4 (i9505)
Operating System: Android
ROM: Stock Jelly Bean 4.2.2
Post Re: FpseCE Compatibility questions
poczesaniec1 wrote:
I have problem with Metal gear solid,worms,and wipeout xl on hd2,when i start iso its give me logo sony and that is all,don't go to play

If you get the Sony logo, then you likely have a bad ISO. You are going to need to make a new one.
FpseCE is very fussy with the quality of ISO it supports. As i900frenchaddict would say, "your ISO is not "pure" enough". :D

_________________
Image
Platinum trophies: Uncharted, MW2, Uncharted 2, Resi 5, AC II, Fallout 3, Batman: AA, CoD: WaW, BlOps, FFXIII, BioShock, L.A. Noire, Deus Ex: HR, Uncharted 3, Heavy Rain, Batman: AC, inFAMOUS 2, The Walking Dead, Virtue's Last Reward, Borderlands


Sun Jan 03, 2010 6:09 pm
Profile
Junior Member

Joined: Sun Nov 08, 2009 12:21 pm
Posts: 5
Post Re: FpseCE Compatibility questions
Has anyone tried Valkirye Profile ?


Sun Jan 03, 2010 11:44 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: FpseCE Compatibility questions
gera wrote:
Q-Ball wrote:
This are only the games we've tested by ourself (Q-Ball and i900frenchaddict).

should i even post my tested games? i dont want2waste my time.

edit:
i take that as a no.
no problem.

That was just meaning that the games have been tested on our devices, so the original comments were concerning our devices. It was also meaning that this list was not an exhaustive one, but just what we had tested.

If you have compatible games to add to the list, you can tell. If, on your device, the performances are different, you can say it too.

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Mon Jan 04, 2010 11:36 am
Profile WWW
Junior Member
User avatar

Joined: Mon Jan 04, 2010 3:47 pm
Posts: 26
Primary Device: Samsung Galaxy S2
Operating System: Android 2.3.4
ROM: Stock Gingerbread - by Samsung
Post Re: FpseCE Compatibility questions
I heard from Cloud that you need to use a GPU patch to get Star Wars Darkforces working, i get the titles coming up and the fanfare intro but then it crashes as soon as you try to start the game, I dont get a menu etc.

Anyone know what GPU patch is?.


_______
FPSECE: 0.10 (Full donated)
Device: Kaiser / TYTN II
CPU: Qualcomm MSM 7200, 400MHz
OS: Windows Mobile 6.5
ROM: 256MB (accessible 145.24MB), RAM: 128MB
Display: 2.8", 240 X 320 QVGA TFT-LCD display with adjustable angle and backlight
Rom: PDA Ultimate-X2.V11


Mon Jan 04, 2010 4:39 pm
Profile
Junior Member
User avatar

Joined: Tue Dec 08, 2009 8:48 pm
Posts: 27
Location: poland
Primary Device: htc hd2(leo)
Operating System: 6.5.5
ROM: new style v1.2
Post Re: FpseCE Compatibility questions
my metal gear solid was started,wery slow,but fps is 60,and stuck on "select level" why read slow , I have HD2
I have done,its works,sory


Mon Jan 04, 2010 9:18 pm
Profile
Junior Member

Joined: Mon Jan 04, 2010 8:31 pm
Posts: 11
Post Re: FpseCE Compatibility questions
hi,

Have a problem with ff8.

When u are on ur first mission on timber, after u enter the codes to uncouple the first train the next screen is black and u just hear the sound.

I tried changing various stuff in the .ini like : busy_fix,odd even fix,lazy update fix, runSpusync etc. but nothing helped.
I tried an uncompressed and a compressed US version but nothing changed.

Hope someone can help me

Thx in advance


Mon Jan 04, 2010 10:02 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 181 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Next

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.