[Bug] Saving in Tomba 2

ms_green
Junior Member
Posts: 19
Joined: Mon Feb 14, 2011 8:39 am
Primary Device: HTC Legend
ROM: Stock Froyo 2.2 (with HTC Sense)

[Bug] Saving in Tomba 2

Postby ms_green » Sun Mar 20, 2011 7:30 am

Hi, I'm not sure whether this also occurs in other games but when you save using the games ability to save (on the memory card) there's a problem when loading this save file: it loads and then the menu that shows up when pressing start ingame pops up (by itself) and the controls stop responding. Therefore you can't continue playing.

The only workaround is using state saves but I've accidentally overwritten mine...

Has anyone a clue why this is happening?

soaches
Fresh Fish
Posts: 4
Joined: Wed Nov 09, 2011 6:49 am
Primary Device: computer

Re: [Bug] Saving in Tomba 2

Postby soaches » Wed Nov 09, 2011 6:53 am

Hello there! I actually made a user just to answer this question. I too have Tomba 2, and I can't get it to work either, and I can't save with the fpse save which drives me nuts! When I save, it only presses down the saving page, then I go to load and all are still empty!

So.. can say that I have the same problem as you.

Makere
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Sun Feb 05, 2012 5:16 pm
Primary Device: Xperia Mini Pro
Operating System: Android 2.3
ROM: Stock

Re: [Bug] Saving in Tomba 2

Postby Makere » Sun Feb 05, 2012 5:19 pm

This same problem appears in the PAL version of the game, Tombi 2.

Also, a bit offtopic, but how can you rip multitrack mdf-file in pocketiso? I got pretty poor performance on this game so thought ripping the XA tracks to MP3 would improve it.


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests