Random on-screen buttons enabling/disabling themselves in FPse64

mercilesswaffle
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sun Mar 29, 2020 1:15 am
Primary Device: Samsung Galaxy A3 2017
Operating System: Android 8

Random on-screen buttons enabling/disabling themselves in FPse64

Postby mercilesswaffle » Thu Jan 14, 2021 4:48 am

I've been having this bizarre issue in FPse64, where if I go into the menu to enable/disable the on-screen buttons, a lot of the times, some random buttons will enable themselves, even when they weren't before, and will often randomly disable others that were previously enabled.

This doesn't happen unless I go into that specific menu at least, but it's very strange. Don't have this issue in the original FPse.

Also, a bit off-topic but I don't think it warrants its own thread, but Legend of Legaia seems to have some issues on FPse64 that aren't present in the original FPse. Namely, the audio seems weirdly sped up at the start of random battles, and happens again at certain points during the battle music loop (have tried using both normal and fast audio plugin, no difference). Also, sometimes the battlefield will briefly flicker black when selecting your moves. I have had some issues with some games' save states imported from the original, but even when I just boot the game normally and load from a memory card save, the issues persist. Have not had these issues in the original emulator, and I'm using the same settings in 64.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2250
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Random on-screen buttons enabling/disabling themselves in FPse64

Postby schtruck » Thu Jan 14, 2021 6:17 pm

Can you record a video please that's will help me a lot to identify quickly where is the problem and fix that for the next update i'm working on.

thanks


Return to “Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron