FPSE Settings not saving using Frontends - Hyperspin

Lilcza
Fresh Fish
Posts: 4
Joined: Tue Feb 27, 2018 8:01 pm
Primary Device: Nvidia Shield TV
Operating System: Android

FPSE Settings not saving using Frontends - Hyperspin

Postby Lilcza » Wed May 16, 2018 9:43 pm

Good Evening,

Love the FPSE emulator!

I have a ton of Games and need to use a front end to play them as the scan function in the app will take hours to complete.

I currently use Hyperspin for Android, but everytime I launch a game, all the settings never save, including OpenGL HD modes, Bios and similar.

I've even tried opening the games and saving the settings hoping it would carry over to the launched versions and nothing.

Is there a way to resolve this?

Thanks for your help!

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2005
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: FPSE Settings not saving using Frontends - Hyperspin

Postby schtruck » Fri May 18, 2018 7:10 pm

you tried the last version of FPse?

i can give you all supported switches to run FPse with some settings?

Lilcza
Fresh Fish
Posts: 4
Joined: Tue Feb 27, 2018 8:01 pm
Primary Device: Nvidia Shield TV
Operating System: Android

Re: FPSE Settings not saving using Frontends - Hyperspin

Postby Lilcza » Thu May 24, 2018 10:44 pm

Yes i have this week and nothing saves when running from Hyperspin.

Yes i will gladly try those switches! Thank you.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2005
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: FPSE Settings not saving using Frontends - Hyperspin

Postby schtruck » Sat May 26, 2018 4:25 pm

ok here are switches for Frontends softwares:

"path" the full path for the ISO file to play with fpse
"video" video mode 1: software 2:opengl
"aspect" aspect ratio 0: full screen 1:4/3 2:small
"bios" the full path for the Bios file
"glblit" set to 1 if smooth video mode
"glblithd" set to 1 if software high definition mode
"softopengl" set to 1 for advanced opengl video mode
"openglconfig" set for video settings in opengl high definition mode, if you need detail ask me

Lilcza
Fresh Fish
Posts: 4
Joined: Tue Feb 27, 2018 8:01 pm
Primary Device: Nvidia Shield TV
Operating System: Android

Re: FPSE Settings not saving using Frontends - Hyperspin

Postby Lilcza » Tue May 29, 2018 7:24 pm

Thanks!

So originally if I had:

exe=com.emulator.fpse/com.emulator.fpse.Main
parameters=path

For OpenGl Its should be:

exe=com.emulator.fpse/com.emulator.fpse.Main
parameters=path,video=2,glblit=2

?

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2005
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: FPSE Settings not saving using Frontends - Hyperspin

Postby schtruck » Tue May 29, 2018 7:53 pm

video=2 glblit=0


Return to “Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest