View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Nov 01, 2014 8:20 am




Reply to topic  [ 1 post ] 
 X (cross) button assignable, but still doesn't work 
Author Message
Fresh Fish

Joined: Sun Apr 08, 2012 5:19 pm
Posts: 1
Primary Device: Sony Ericsson Xperia Play
ROM: stock
 X (cross) button assignable, but still doesn't work
Running fpse 0.11.15 on a rooted Xperia Play. Stock ROM + Kernel. All settings default except for the sound sync. Trying to play FF7, sound is perfect, no graphical artifacts or anything. All hardware keys working except for one, Cross/X. I can assign any other button to Cross/X but I can't assign the physical button (X) to anything, especially Cross/X.

The on-screen touch (X) is working, though. When I go to assign hardware keys, the popup says "Please press key or (Cross)" or whatever it says, I press (X) and it looks like it works. When I load/go back to the game, pressing (X) won't work.

Any ideas? Other than re-assigning all hardware keys using the keyboard app?


Sun Apr 08, 2012 5:34 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.