FPSE crashes on launch

waglagon711
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Sat Dec 09, 2017 2:30 am
Primary Device: ouya
Operating System: android
ROM: final fantasy ix stock

FPSE crashes on launch

Postby waglagon711 » Sat Dec 09, 2017 2:44 am

Hi everyone, I've used the FPSE on OUYA to replay all of Final fantasy VII and VIII and it worked pretty much perfectly. I'm currently playing FF IX and tonight decided to click to try open GL settings and it started crashing. I uninstalled and reinstalled FPse and now it will not even launch at all I just get kicked back out to the main menu for OUYA. Any help is appreciated, I've been having fun going through these games again, thanks.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1969
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: FPSE crashes on launch

Postby schtruck » Sun Dec 10, 2017 9:20 pm

If you an run to main menu of fpse then go to advanced settings and system then reset settings and restart fpse

Tell me if the problem is fixed

johnniewalk
Fresh Fish
Posts: 4
Joined: Wed Jun 24, 2015 10:48 am
Primary Device: Lumia 630
Operating System: Windows
Location: India
Contact:

Re: FPSE crashes on launch

Postby johnniewalk » Fri Dec 15, 2017 11:23 am

If it fast boot in the and is not on, some game will load at the first PlayStation splash screen but not fully, then it will black screen,thanks for the updated.


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests