backing up fpse when switching roms

trinidad
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Sat Oct 11, 2014 2:24 pm
Primary Device: tronsmart s89-h
Operating System: android
ROM: latest stock tronsmart s89-h rom

backing up fpse when switching roms

Postby trinidad » Sat Oct 11, 2014 2:42 pm

i have paid version of fpse have not switched roms for a while because i have been playing first 2 versions of oddworld and didnt want to lose saves or mess up games in any way , some of the roms i can use on my tronsmart s89-h wipe everything as they install ,Question is can i just backup the app and reinstall on any rom i change to will this work ,i mean i like this app but i dont want to pay for it every time i change rom.

cheers

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2036
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: backing up fpse when switching roms

Postby schtruck » Sat Oct 11, 2014 3:56 pm

you pay FPse only one time a life... just use the same account you used to order FPse on new devices.

trinidad
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Sat Oct 11, 2014 2:24 pm
Primary Device: tronsmart s89-h
Operating System: android
ROM: latest stock tronsmart s89-h rom

Re: backing up fpse when switching roms

Postby trinidad » Sat Oct 11, 2014 5:42 pm

schtruck wrote:you pay FPse only one time a life... just use the same account you used to order FPse on new devices.



cheers


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests