Savestates just not working

Eambo
Junior Member
Posts: 7
Joined: Tue Jul 17, 2012 2:18 am
Primary Device: HTC One-X
Operating System: Android (ICS)
ROM: Viper ROM

Savestates just not working

Postby Eambo » Fri Mar 01, 2013 1:43 pm

I really hope someone can tell me where I'm going wrong, 'cos this is really ticking me off. Apologies if I come across 'sharp', it's just I've now replayed the same part of FFIX around 6 times due to it constantly losing my data!

I've got two savestates. I can see them. They look great. I hit load on them. FPSe has apparently crashed, I should close applications and if the issue persists, contact support. So here I am.

Why won't it let me load my savestates? I'm running a Nexus 7, fairly clean (only a few days old) and nothing running in the background (that I can humanely close). Any advice on getting around this?

Eambo
Junior Member
Posts: 7
Joined: Tue Jul 17, 2012 2:18 am
Primary Device: HTC One-X
Operating System: Android (ICS)
ROM: Viper ROM

Re: Savestates just not working

Postby Eambo » Sat Mar 02, 2013 6:07 am

i900 - thank you!

I'm used to working with computers, and if they don't have a working BIOS - they don't work. Simples. I assumed the emu's would be the same :-)

Got a new BIOS and everything seems to be working, let's hope I can finally get through FFIX - this game has never let me complete it, always losing saves, since I tried with my original copy on PS1 :-D


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

cron