Cannot load ISO's anymore

Manninator14
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Mon Oct 15, 2012 3:39 pm
Primary Device: Samsung galaxy s3
Operating System: stock
ROM: final fantasy tactics

Cannot load ISO's anymore

Postby Manninator14 » Mon Oct 15, 2012 5:04 pm

Hey guys, for about two weeks i have been playing final fantasy tactics perfectly fine with no problems and all of a sudden today my game shuts down on me and enables HLE mode, which caused a few problems. Now whenever i load up fpse it only displays a black screen with "select iso too load" and two dots below. It use too say finalfantasytactics.Img. also, none of my save states are showing up, if you could let me know how to fix this id much appreciate it!

User avatar
i900frenchaddict
Global Moderator
Posts: 1355
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Primary Device: Galaxy Note 4
Location: France
Contact:

Re: Cannot load ISO's anymore

Postby i900frenchaddict » Tue Oct 16, 2012 9:57 am

Do you have Fpse last version?

you won't have sava state in HLE mode, you must load the bios again

Also read this thread, last message at the bottom of the page, maybe this could help:
viewtopic.php?f=39&t=3899

Manninator14
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Mon Oct 15, 2012 3:39 pm
Primary Device: Samsung galaxy s3
Operating System: stock
ROM: final fantasy tactics

Re: Cannot load ISO's anymore

Postby Manninator14 » Wed Oct 17, 2012 12:21 pm

I'll give that a shot thank you! But one more question, if i backedup my save states and put them on my computer and then reinstalled fpse/updated it, and then copied them back onto my device should i be able too access them?


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest