no dual core option?

whisper2053
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Tue Jun 05, 2012 10:23 am
Primary Device: HTC Rezound
Operating System: Android
ROM: CleanROMPro 4.05

no dual core option?

Postby whisper2053 » Tue Jun 12, 2012 10:33 pm

Hey all, I'm feeling kind of dumb at this point and have tried everything I could think of (to include reading through ALL 387 pages of the release info thread...) and now find myself stumped and throwing myself upon the mercy of the community.

Where the heck is the option to turn dual core boost on???

I'm at a loss here, and am providing a screeny from my phone to hopefully aid in shedding some light on this mystery.

Device info:
HTC Rezound, running CleanROMPro 4.05, fpse v.11.24

My system menu:

http://imageshack.us/photo/my-images/837/myoptions.png/

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 1944
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: no dual core option?

Postby schtruck » Mon Jun 18, 2012 8:17 am

dual core boot is automatic now. if more than one core is found, it's set automatically.

whisper2053
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Tue Jun 05, 2012 10:23 am
Primary Device: HTC Rezound
Operating System: Android
ROM: CleanROMPro 4.05

Re: no dual core option?

Postby whisper2053 » Tue Jun 19, 2012 4:17 pm

Good to know! Thanks a bunch...I've been beating my head against the wall trying to figure this out :)


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests