problem with recent purchase

blacklord81
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Fri Mar 16, 2012 12:39 am
Primary Device: Transformer Prime TF201
Operating System: ICS 4.0.3
ROM: Stock

problem with recent purchase

Postby blacklord81 » Fri Mar 16, 2012 12:51 am

Hi, first of all, i wan to congratulate you guys for this amazing emulator. i've been playing for a while now and, even if a few crashed ocurred, the game play is amazin and running full speed. thanks for that.

well, no for the question itself... a friend of mine introduced me to this emulator and he sendme the apk file (cracked i asume) and installed it. it was the 0.10.x version. when i saw a new version on the market i tryied to upgrade, only to realize that this was a paid app... so to MEND the error, i went and i bought it from the market (throught a PC, not in my device) and now i cant upgrade it says i havent bought the app (witch i just did).Also, i tryied to uninstall and reinstall, clean the files, an so on, but it keeps saying that i havent bought the game. what's wrong? how can i fix this, so i can have my legal copy?

That's all... thanks

Kekec
Junior Member
Posts: 8
Joined: Sun Dec 25, 2011 4:50 pm
Primary Device: Samsung Galaxy S
Operating System: Android 2.3.6
ROM: Darky Rom 10.4.2

Re: problem with recent purchase

Postby Kekec » Fri Mar 16, 2012 5:50 pm

Try with an old copy of market.

blacklord81
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Fri Mar 16, 2012 12:39 am
Primary Device: Transformer Prime TF201
Operating System: ICS 4.0.3
ROM: Stock

Re: problem with recent purchase

Postby blacklord81 » Fri Mar 16, 2012 11:44 pm

Ok, thanks, how can i do that? should i just download an old apk? sorry i'm kinda new to this.
cheers...

blacklord81
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Fri Mar 16, 2012 12:39 am
Primary Device: Transformer Prime TF201
Operating System: ICS 4.0.3
ROM: Stock

Re: problem with recent purchase

Postby blacklord81 » Sat Mar 17, 2012 12:15 am

Ok, i found the problem, it was something to do with google market. i found this and worked...

http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=18

Here it doent say but you should follow this instruction an use google chrome to do the thing on the market.
i hope is useful for someone.


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests

cron