View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Dec 22, 2014 1:30 pm




Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Sounds works until I load state 
Author Message
Fresh Fish

Joined: Thu Feb 16, 2012 7:20 pm
Posts: 2
Primary Device: HTC EVO 3D
Operating System: Andriod
ROM: FF7
Post Sounds works until I load state
I have an issue. Any game that I play tends to have sound working just fun until I use the load state option of the emulator. Once I use that, the emulator no longer runs sound for the game that I am playing or other games as well. Is there a way around this?

Thanks in advance.


Sat Feb 18, 2012 12:10 am
Profile
Junior Member

Joined: Tue Feb 14, 2012 9:34 pm
Posts: 6
Primary Device: Xperia Play
Operating System: Android
Post Re: Sounds works until I load state
I had the same problem as you and was wondering why there was no sound when I loaded a save state but the solution is very simple.

The reason for this is that you are loading the save state too fast. Wait for the game to load. Example when you start seeing an image of the game (i,e when you see the warning about gore in resident evil 3) and load your save state. You will then have sound. :)


Mon Feb 20, 2012 2:11 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.