View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Sep 03, 2014 6:55 am




Reply to topic  [ 8 posts ] 
 HTC Thunderbolt 
Author Message
Fresh Fish

Joined: Tue Mar 29, 2011 5:31 pm
Posts: 1
Primary Device: HTC Thunderbolt
Post HTC Thunderbolt
Hey, just letting it be known that I have a lot of UI bugs on my Thunderbolt, when i try to enable boost mode the program crashes among other weird things like, it doesnt save my memory card file location, random crashes when i try to go into the menu from a save point in FF7


Tue Mar 29, 2011 5:46 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Tue Mar 29, 2011 11:54 pm
Posts: 2
Primary Device: HTC Thunderbolt
ROM: VirusROM Airborne RC1B2
Post Re: HTC Thunderbolt
I removed FPSE from the phone, redownloaded thru the market which fixed some of the problems.

My settings save but I have the program force close when I select a rom to play, I just reopen the program and load the rom and it starts working.

The save states crash for me too, using the ingame saves is what works for me at the moment.


Wed Mar 30, 2011 12:28 am
Profile
Fresh Fish

Joined: Thu Mar 31, 2011 6:15 am
Posts: 4
Primary Device: HTC Thunderbolt
ROM: Stock
Post Re: HTC Thunderbolt
So I have this installed. I put my roms in a folder on my sd card put the bios file in the folder with my roms. I start the program load my BIOS save the config. I go and load a Rom and it gets to the white Sony loading screen then crashes and closes the program. I open it back up and its it's at a black screen. I try and load the rom again and this time it crashes. It says some crap as it auto restart the program and opens window after window after window automatically I either have to hard restart the phone or just give up and cry.

I'm running a stock thunderbolt any help would be appreciated. I'm trying to play ff7, 8, &9. None of them are working.


Thu Mar 31, 2011 7:04 am
Profile
Fresh Fish

Joined: Thu Mar 31, 2011 6:15 am
Posts: 4
Primary Device: HTC Thunderbolt
ROM: Stock
Post Re: HTC Thunderbolt
so is anyone able to give any help or did i just waste money?


Thu Mar 31, 2011 6:22 pm
Profile
Fresh Fish

Joined: Thu Mar 31, 2011 6:15 am
Posts: 4
Primary Device: HTC Thunderbolt
ROM: Stock
Post Re: HTC Thunderbolt
Ok come on, 20 more views since I posted and not one person can offer any help?

I should note I rooted my phone in an attempt to get this to work properly and still no dice.


Fri Apr 01, 2011 9:10 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: HTC Thunderbolt
I'm not an Android specialist........

2 things to verify:
-after loading the bios, have you disabled HLE and saved config?
-With Fast boot OFF, when you see the the white sony screen, do tou see the orange square? and then, does it go to the screen where PLAYSTATION is displayed at the bottom? If yes, do you also see the PSX logo in full colors above PLAYSTATION? If it doesn't go to this second screen, try another bios. If it goes but you don't see the PSX logo in full colors, your iso are not good, try to get them somewhere else.

That's all I can say to help, I'm not such an Android specialist, running it on my HD2, but almost never using Fpse for droid since it's wayyyy behind FpseCE for WinMo

Edit: have you tried without a bios, with HLE enabled? Also, have you tried to uninstall Fpse completly then reinstall it?

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Sat Apr 02, 2011 10:52 am
Profile WWW
Fresh Fish

Joined: Thu Mar 31, 2011 6:15 am
Posts: 4
Primary Device: HTC Thunderbolt
ROM: Stock
Post Re: HTC Thunderbolt
Yes, I load the BIOS and disable hle.
with fastboot off, I get to the Orange square and it crashes. Never goes past that screen. I've tried 2 different BIOS. Still nothing.
And yes I've installed several times and reinstalled. Tried with BIOS n hle. That time it kept force close crashing. That's when it would repeatedly crash and open a new instance of itself over the other till several were opened n I had to hard restart.

This almost seems like a programming error with the tbolt. I'm completely at a loss.


Sat Apr 02, 2011 2:45 pm
Profile
Global Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2009 10:47 am
Posts: 2114
Location: France
Primary Device: Galaxy Note 2/ HTCs
Post Re: HTC Thunderbolt
really strange indeed, maybe you could send a log file to Schtruck

_________________
http://www.youtube.com/user/i900frenchaddict


Sat Apr 02, 2011 5:57 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 8 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.