Page 80 of 709

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 28, 2011 10:59 am
by crualfoxhound
Thanks for the link.
But still no gd.

Have anyone got a memorycards with zero bahumat thay can supplied me.
It don't matter if its on disc 2 or 3.
Or if someone good at creating a save with all HP and Mp also with everything like all materia all summons would be awsome for disk 3 on ff7.
Cos I'm no good at things like that
ps i dont fancy restarting the game again.

Chears.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 28, 2011 11:31 am
by bluencool
crualfoxhound wrote:Thanks for the link.
But still no gd.

Have anyone got a memorycards with zero bahumat thay can supplied me.
It don't matter if its on disc 2 or 3.
Or if someone good at creating a save with all HP and Mp also with everything like all materia all summons would be awsome for disk 3 on ff7.
Cos I'm no good at things like that
ps i dont fancy restarting the game again.

Chears.


Tried gamefaqs?
http://www.gamefaqs.com/ps/197341-final ... -vii/saves

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 28, 2011 11:47 am
by tetsuokenpachi
Anyone playing lunar 2??? No matter what i try, voices are awful. Sound is slow, even on title screen...

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 28, 2011 1:29 pm
by crualfoxhound
tried gamefaq for a save
dot 1 i want.
but how do i put the save onto the memorycard
need step by step instructions
thanks for the help muckers

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 28, 2011 2:00 pm
by tetsuokenpachi

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 28, 2011 2:46 pm
by Phaedrus Nine
To add to someones previous problem...

Yes I get grey cutscenes with FFVIII. However this is only when a state is loaded for me. For example if I start the game without loading from a state it's fine, but if you save it just before the first cutscene (when squall is laid down on the hospital bed, before Quistis walks in) then load it, it seems to corrupt any cutscene thereafter.

A thought.
Maybe try saving in-game using a save point. Then load it from the main menu, see if you still have the same issue.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 28, 2011 4:43 pm
by bluencool
Phaedrus Nine wrote:To add to someones previous problem...

Yes I get grey cutscenes with FFVIII. However this is only when a state is loaded for me. For example if I start the game without loading from a state it's fine, but if you save it just before the first cutscene (when squall is laid down on the hospital bed, before Quistis walks in) then load it, it seems to corrupt any cutscene thereafter.

A thought.
Maybe try saving in-game using a save point. Then load it from the main menu, see if you still have the same issue.


Thanks for the input. After trying it out, I found a way to get the cut-scenes even when loaded from save state:

Start up FF8 and choose to load a memory save from the game main menu. After that, you can load up your save state; from my tries so far, the FMVs work everytime.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 28, 2011 5:11 pm
by Kierek
Force Closes problem is back... (it happens very often while loading savestate)

http://pastebin.com/4MRqXDfP

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 28, 2011 5:41 pm
by rumsey
crualfoxhound wrote:tried gamefaq for a save
dot 1 i want.
but how do i put the save onto the memorycard
need step by step instructions
thanks for the help muckers


I already posted the answer to your problems twice now, if you refuse to read then no one can help you. Go back through thread looking for where I replied to your question on how to use cheats. Im not going to give exact directions on how to do what you want because I already did and you overlooked them.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 28, 2011 8:10 pm
by 90180360
i900frenchaddict wrote:As for Wipeout games without sound, if you downloaded the iso, just be aware that, I don't know why, the Wipeout games iso you'll find on the net are really often corrupted, ripped with no sound, etc, the worst-ripped game ever!

Thanks, I'll try the ROM with other emulators to see if that's the problem.

i900frenchaddict wrote:Is fps counter really objective? I mean, playing GT2 PAL version 50fps, when you look at the race time, the seconds display slowly, I mean one second displayed is not a real second but slightly more, when Fps counter says the game is full speed. Internal timing is not as good as on FpseCE maybe?

I've noticed something similar in Crash Bandicoot. Without "frameskip" it runs at about 30fps, but waaaaay to slow.
If I set "frameskip" to up to 50 and disable framelimiter, it runs at 60fps, full speed, but with very choppy animation.
So do I get this right that some games need 60fps to run full speed?