Page 590 of 708

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon May 26, 2014 7:50 am
by gg141717
No fix for R2 L2 on moga pro? And do you know if the rendering issues with legacy of kain blood omen can be fixed?

Thanks

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon May 26, 2014 9:06 am
by crualfoxhound
Happy birthday to me. Happy birthday to me. Can't wait to open my games. Happy birthday to me.lol
8 complete black label games today.
Colin mcrae
Colin mcrae 2.0
soul blade
Tekken3
Grand Turismo 2
need for Speed 3 hot pursuit
porchue challenge
blade

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue May 27, 2014 4:24 pm
by starforce
Still did not receive the language files

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed May 28, 2014 7:01 am
by gg141717
starforce wrote:Still did not receive the language files


Don't hold your breath for it, around this forum people only seem to read their own posts.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed May 28, 2014 7:55 pm
by starforce
gg141717 wrote:
starforce wrote:Still did not receive the language files


Don't hold your breath for it, around this forum people only seem to read their own posts.

Actually not, I have always recived replys for my questions some just come through email.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed May 28, 2014 8:09 pm
by luis_cobo85
Just tested the new beta on my Nexus 4. I noticed that if I'm using HD or smoother software mode and i enable 4/3 original screen size the borders aren't black but blue, which is a bit annoying:

Image

Also if i enable FXAA then I get a blackscreen:

Image

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed May 28, 2014 8:16 pm
by schtruck
Guys I m preparing a new version with plenty of fixes and an new feature that nobody have done before.... this feature is incredible !!! Believe me.

About the borders and fxaa let me check.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu May 29, 2014 7:22 pm
by starforce
German translation is done

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri May 30, 2014 6:37 am
by schtruck
OK guys, i posted the last BETA for beta testers:

FPse 0.11.135 Beta 2:
- Added Original Dithering for GPU software mode in video menu , no more banding!
- Added New Exclusive Feature! Onscreen Remote controller:
Use up to 4 different android devices to play up to 4 players on 1 screen!
- Added German language (thx to Starforce)
- Fixed SDcard detection on somes devices
- Fixed Multi buttons mapping
- Many small bug fixes

About the Onscreen Remote controller mode, both devices must be connected on to the same network, you can put one in tethered mode and all other connected to the first one.
- the device which run the game must be run in Server mode, to do that go to MISC/Multiplayer menu and choose Onscreen Remote Controller then select server and keep in mind the Server address,then load the game.
- all other devices must go to MISC/Multi player and choose which pad they want to emulate, then enter the Address given by the server and press SAVE. Now each device will be connected to server to emulate a PAD plugged to a specific port.

i need to Add support of GUncon, playing to a Guncon game using a remote pad would be fun, and more than 1 player will be possible.

the server mode has a small problem, for now when you quit a game and want to try another one , just quit and restart fpse first or Network won't work

if you want to test a game with more than 2 players, switch on Multitap emulation on Server.

on CLients, you can change Pad type, pad skin, and move / add/remove any button.

You can play on one device in Server mode using the touchscreen as PAD1 and connect another device as PAD2... as well as run a device as a server and play with two others devices.

tested with my son the game Reloaded, and we passed somes excellent times!

Thanks for your feedback guys!!!

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri May 30, 2014 9:50 am
by luis_cobo85
I tested new beta and screen borders are now shown okay in black, also fxaa works and I no longer get a black screen