Page 56 of 705

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Feb 20, 2011 7:36 pm
by touche112
Okay, so, the configuration system is extremely frustrating...

I changed to the 7502 BIOS to test it... I have to go game-by-game and change the BIOS to load. Aaarrrrggghhhh

Schtruck, a suggestion: Make System only accessible before you load an ISO, and have the settings global (no need to select save default config) and then make Audio/Video/Input dependant on the game, with it's config being saved and loaded only for that game (like it is currently).

It's just extremely confusing because I can't seem to find a rhyme or reason to which settings are global and what aren't...

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Feb 20, 2011 7:55 pm
by Rotkaeqpchen
Ok Need for Speed IV is working for me now. But I am playing Final Fantasy IX all the time ^^

It would be great if the red/blue fix would be implemented for Rayman.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Feb 20, 2011 8:52 pm
by schtruck
there won't have just Fix for colors, as i said many time , this color inversion is due to an old optimisation we did to get boost on old ARM device, today, there is no reason to let this color inversion like that, so we will revert it soon.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Feb 20, 2011 10:06 pm
by dapsaille
Thanks for all of your updates but could you please have a look at the non working menu in MIUI ?

There was already some screenshots posted about the menu not displaying, it would be really cool as MIUI is my main rom.

Merci encore pour le taff ;)

EDIT = Maybee you use internal ressources regarding the graphics of the menu and thoose ressources are not in miui ? .. don't know ..

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Feb 20, 2011 11:00 pm
by mirek190
Hi schtruck, LDchen and LeSScro

I really appreciate your work guys and I want buy FPse but...
I have SGS with android 2.2.1 and I can not buy FPse, the phone haven't been seeing app in the market, PC telling "this item is not compatible with your device".
I was trying market fix and the like. The problem still remain. Like you see on attach picture.
Could you do something with it ?
I really would like to buy it. Now I have to using illegal version :(

Thanks

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 21, 2011 1:25 am
by xenkw0n
Small problem but every time I open FPse with my friends Droid 2 the "Up Button" isn't assigned anymore.

Basically every time I open FPse I have to re-assign the button.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 21, 2011 3:09 am
by phrozen087
xenkw0n wrote:Small problem but every time I open FPse with my friends Droid 2 the "Up Button" isn't assigned anymore.

Basically every time I open FPse I have to re-assign the button.


This problem existed in an older update. It doesn't occur anymore in the latest release. Just clear your data in Applications and then re-setup your settings if upgrading to the latest version doesn't fix the issue. I am using a Droid 2 also, (just tested it again as I am writing this) and I can confirm it is definitely fixed in the latest build.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 21, 2011 5:07 am
by kuronosan
The latest update is awesome and fast, but when you switch control pads you cannot switch back without them locking up... plus the controls swap sides completely (though the overlay stays the same).

Great job with the updates!

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 21, 2011 6:53 am
by artlan
Loving everything with this emu so far :)
Last update is the first time I've ever started getting stuck/sticky keys (Evo)

I know there's a lot of other things being worked on, but had question if 2 items were planned for future release?

original/unscaled size and disable sound (I know this one was brought up multiple times by a prior poster)

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Feb 21, 2011 8:32 am
by Rotkaeqpchen
schtruck wrote:there won't have just Fix for colors, as i said many time , this color inversion is due to an old optimisation we did to get boost on old ARM device, today, there is no reason to let this color inversion like that, so we will revert it soon.


schtruck: Once again I have to say THANK YOU VERY MUCH! This emulator makes me very happy. Looking forward to play Rayman with right colors. :)