Page 522 of 709

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Mar 17, 2013 12:00 am
by Daemonax
i900frenchaddict wrote:Which Rom do you have on your Note2?


Just stock 4.1.1 (Hong Kong)

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Mar 18, 2013 10:07 pm
by schtruck
ok i have fixed the Disable Navigation Bar feature for the Xperia Z, Added the GPU Id of the Xperia Z to apply the QUalcomm Fix, and last i have highly optimized Sound! it's a lot better, better rendering, and cpu power used by the audio engine.
If you want to test let me know by email.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Mar 18, 2013 11:35 pm
by Daemonax
Would it be possible to just compile a list of beta testers who would be happy to test whenever? I'm willing to test each beta.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue Mar 19, 2013 4:52 pm
by jayruby
Hey guys. New user on my Note 2. I am loving FpsE to play my old school games. I am currently playing Lunar: Silver Star story and I just got to the scene where you need to switch the disk to number 2. I have read all the boards and everyone says go to settings and hit eject, but unfortunately I don't have that feature on my program. Only thing I see says change disks when I do that it brings up my bin and cue files and I click on Lunar(disk2).cue ad nothing happens. I reload the game go thru the cinematic again and this time try the lunar(disk2).bin nothing works. I bought the program and am wondering if there is an attachment I need to download or am I doing something completely wrong. I want to finish this and play Legend of dragoon next but def need to figure out whats wrong with changing disks first

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue Mar 19, 2013 9:22 pm
by schtruck
are you able to start the disc 2 directly?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue Mar 19, 2013 11:33 pm
by jayruby
Now that you say that no I cannot. It says error can not fin bin file. .binfilemustbe named .cue file. However it is a cue file im trying to load

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue Mar 19, 2013 11:37 pm
by jayruby
also I can load the .bin file and it brings me to that old school memory card page with the rainbow colors like when you didnt have a game in and only a memory card. I dont know if that helps.
I am going to try and delete and redownload but if you have any ideas would be greatly appreciated

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue Mar 19, 2013 11:47 pm
by jayruby
sorry for the rapid fire messages but I am updating as I am going along. Apparently Archdroid didnt unpack the game as my disk 2 was only 250kb instead of the 350mb it was supposed to be. However I am still concerned That my fpse doesn't show an eject disk option. Will my change disk option work the same way without having to "eject" it first?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Mar 20, 2013 12:38 am
by jayruby
Thanks admin it was definite;y a problem stemming from my unpacking. The change disk feature worked flawlessly now I am going to redownload all the other games I want to play. Thanks again for your help!

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Mar 20, 2013 3:19 pm
by Daemonax
Just tried the latest beta, it seems that I can't push left + L2 or right + R2... This causes problems obviously. I've only tested this with Wipeout 3 at the moment. I'm not sure if pushing any two buttons at the same time causes problems or if it's just those combinations I've mentioned. Will test more tomorrow.