Fpse for Android Discussion/Feedback

User avatar
mikian
Member
Posts: 43
Joined: Sun Nov 18, 2012 8:43 pm
Primary Device: Galaxy ace

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby mikian » Fri Nov 30, 2012 1:55 am

thank you so much schtruck!! all works like a charm ^^ just the freeze that i told you by email

for all, right now, to use the old framelimiter + any frameskip, you have to deactivate both frameskipping options then went back to game and then went back to options to activate it, then go back to the game and then chose the frameskip that you want to use with it (any other way freezes the game)

ya is a bit difficult and tired of doing xD

but by the way.. new framelimit and new frameskip are working pretty good so you dont have to use the old ones if you dont want to :)

Sarkie
Junior Member
Posts: 28
Joined: Sun Jul 01, 2012 1:49 pm
Primary Device: Asus Transformer Prime

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Sarkie » Fri Nov 30, 2012 3:04 pm

Tried testing Lan Multiplayer, whatever I try it'll always result in a blackscreen if I connect before, or nothing if I do it during the game loaded.

Tested Tekken 3 and Tekken 2.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2066
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Fri Nov 30, 2012 9:56 pm

for example if you want to play to tekken2. First you have to decide if you play with or without bios on both devices.
First connect both device onto a router or one on the second device as an access point.

Run Fpse on the first device, go to MISC, Multi player and choose player one, then press back.

Will be printed one or many IP address, keep the one starting by 192.168

Then load you Tekken2, the screen will be black.

Now on the second device, Run fpse and go to Misc/multiplayer and select player 2, then press back

Now instead of 0.0.0.0 type the IP address you kept of the first device. Press save once typed.

And load tekken 2.

Both devices will be synchronized to run tekken2.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2066
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Fri Nov 30, 2012 11:03 pm

OK just pushed FPse 0.11.69 to the market:
- Added new exclusive feature!!! FPse can now search on internet for Original covers and create shortcut to homescreen automatically...
Go to MISC menu and Create Shortcut then Download.
- Added Old frameskip and Old framelimiter for low end device as requested
- Fixed FFVI sound missing voices and surely more.
- Fixed plenty of minor bugs and freeze!

give me feedback please, and don't forget to thanks our works by posting positive comment to the market.

THe freezes that happened in Tomb Raider series suddenly after hours of progress was caused by a very old bug into SPU... now it's fixed , then i suppose it will fix others freezes you encountered on many other games.

*** I'm looking for Korean, Japanese and Russian people who can translate FPse into their native language, will propose to pay your work by paypal, if you are interrested, just send me an email ! ***

User avatar
mikian
Member
Posts: 43
Joined: Sun Nov 18, 2012 8:43 pm
Primary Device: Galaxy ace

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby mikian » Fri Nov 30, 2012 11:24 pm

those are really great newss!! testing the icon function right now ^^!

i asked you for a little thing schtruck please look at your email ~

gamerguy80
Member
Posts: 56
Joined: Tue May 10, 2011 4:58 pm
Primary Device: Google Nexus 5
Operating System: Android KitKat 4.4.4
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby gamerguy80 » Sat Dec 01, 2012 12:49 am

schtruck wrote:OK just pushed FPse 0.11.69 to the market:
- Added new exclusive feature!!! FPse can now search on internet for Original covers and create shortcut to homescreen automatically...
Go to MISC menu and Create Shortcut then Download.
- Added Old frameskip and Old framelimiter for low end device as requested
- Fixed FFVI sound missing voices and surely more.
- Fixed plenty of minor bugs and freeze!

give me feedback please, and don't forget to thanks our works by posting positive comment to the market.

THe freezes that happened in Tomb Raider series suddenly after hours of progress was caused by a very old bug into SPU... now it's fixed , then i suppose it will fix others freezes you encountered on many other games.

*** I'm looking for Korean, Japanese and Russian people who can translate FPse into their native language, will propose to pay your work by paypal, if you are interrested, just send me an email ! ***


schtruck, when i switch to opengl and then go into misc settings and then go to framelimiter level and pick 60fps and then hit the back button the program closes and never makes the switch.

Kasser
Member
Posts: 61
Joined: Tue May 08, 2012 9:30 am
Primary Device: Galaxy S2
Operating System: Android 4.03

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Kasser » Sat Dec 01, 2012 8:51 am

Cant get the icon option to work. It just crashes my phone or game continues but no icon.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2066
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Sat Dec 01, 2012 8:55 am

kasser any logcat?

User avatar
mikian
Member
Posts: 43
Joined: Sun Nov 18, 2012 8:43 pm
Primary Device: Galaxy ace

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby mikian » Sat Dec 01, 2012 9:31 am

well the shortcut option is working perfect for me ^^

the only problem that i found is that i cant save my config, i mean, when im in the game i can save the config as default, but when i leave fpse and open the game by using the shortcut icon, the settings go back to the installed ones (default)

maybe im doing some step wrong (if that the case please correct me) but anyway, for me, is not really a matter :)

mckimiaklopa
Member
Posts: 37
Joined: Sun Dec 02, 2012 7:20 am
Primary Device: samsung Galaxy Y
Operating System: android 2.3.6
ROM: stock DXLF2

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby mckimiaklopa » Sun Dec 02, 2012 7:34 am

I have some problems with this new version.It's about the frameskip and framelimiter(both old and new).Whenever I leave it on,the battle menu of ff9 and ff8 dissapears(similar to the problem in the old versions).The prevoius update was working perfectly(although slower) but this update made my games unplayable. :(
Please fix this without affecting the speed...

Oh,and thank you for all the hours of gaming :D


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest