Fpse for Android News

tawalte2
Junior Member
Posts: 9
Joined: Fri Apr 01, 2011 1:51 pm
Primary Device: Galaxy S5
Operating System: Android 4.4.4
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby tawalte2 » Tue Nov 13, 2012 3:32 pm

I am seeing an issue that has been present in the last two updates where I am only getting audio out of the right channel. I have tried this with a number of ROMs that all worked perfectly before and this issue is always there. I have also tried cycling through all of the audio settings to see if one of those may be causing the issue. I have also tried clearing out the cache and data files and uninstalling the app and reinstalling and still no go.

EDIT**
Nevermind, it seems the left earpiece in the headphones I was using stopped working. Strange how they can work one day and stop the next.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2121
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Tue Nov 13, 2012 10:48 pm

Just updated FPse 0.11.66 to the market:
- Fixed Old frameskip



I'm looking for Chinese translator, Japanese translator and Korean Translator.

I'll pay an amount via Paypal to those who will translate the documentation, the market description and a file i'll send.

let me know by email if you are interrested by this proposition.

Keram
Junior Member
Posts: 8
Joined: Wed Sep 05, 2012 1:00 pm
Primary Device: Sony Ericsson NEO V
Operating System: Android 2.3.4
ROM: STOCK

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Keram » Tue Nov 13, 2012 10:52 pm

In last two revisions i can't set:
-Special Screen Size in Video Menu
-SPUSync in Audio Menu
After exit from menu it's stayed unchecked.

When loading gampepad skin from internet reach 100%, emulator hangs, and exiting to phone desktop, but new skin is loaded corectly.

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2121
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Tue Nov 13, 2012 11:00 pm

@keram, can you make a full 'backup of all files' from MISC menu, then send me by email the directory /sdcard/fpsebackup ?
and recall me your device and android version please.

ha!! i got an idea, do you load skin from Game menu or main menu before loading game? the first will work , then next not. i have to fix that.

Keram
Junior Member
Posts: 8
Joined: Wed Sep 05, 2012 1:00 pm
Primary Device: Sony Ericsson NEO V
Operating System: Android 2.3.4
ROM: STOCK

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Keram » Wed Nov 14, 2012 12:12 am

I have loaded gamepad skin only in last revision. As i see now i can' t set even more options:
- Boost mode
- 4/3 oryginal
and more.
I will send you full list, with copy of my backup tommorow morning (or rather i should say: today :) ).
I have SE Neo V with latest ICS. I forgot to update my profile.
Next thing i have noticed that Suikoden II won't work anymore in 60 fps. It's 45-50fps max, no matter that i have screen filtering on or off , or any else settings.

winginglife
Junior Member
Posts: 13
Joined: Wed Oct 10, 2012 8:03 am
Primary Device: Samsung Galaxy S3

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby winginglife » Wed Nov 14, 2012 2:45 am

Quick update, tried out the new old old...frameskip? Whatever, the one you updated today =P

Everything seems back to normal, played mega man legends 2 and it worked like a champ again, other games seemed fine too. Kudos.

Gillou68310
Junior Member
Posts: 5
Joined: Fri Jul 15, 2011 8:43 am
Primary Device: Galaxy S3
ROM: I9300XXDLJ2

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Gillou68310 » Wed Nov 14, 2012 11:01 am

I'm having some troubles running Rayman 2 on newer versions of Fpse on my galaxy s3.
For example in level 3 I have a lot of lag during the race with the dragoon, it's almost unplayable.
I've tested different version and the problem appears with Fpse 0.11.54.

Also in Resident Evil 1 everything that is 3d is rendered approximately 1sec after the 2D background each time you enter a new scene. I don't remember this was happening with older version of Fpse, unfortunately I can say right now which version introduced this bug, I will investigate on this.

Oh I forgot to say I'm using the opengl plugin for both games.

New player
Member
Posts: 38
Joined: Fri Jan 13, 2012 11:23 am
Primary Device: Galaxy Note

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby New player » Wed Nov 14, 2012 5:22 pm

where find the gamepad skin if ( download from internet ) for ( load from SDcard )

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2121
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Wed Nov 14, 2012 10:46 pm

guys , i found a serious bug which is a cause of the new freezes (like tekken3), i'm currently preparing a quick update ...

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2121
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Thu Nov 15, 2012 1:29 am

ok updated FPse 0.11.67 to the market:
- Fixed recent freezes , like tekken3 etc...
- Fixed Special screen size.


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 46 guests