Page 485 of 703

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Nov 11, 2012 12:37 pm
by icelaglace
What bios is recommended?

Sony PlayStation 1 BIOS [SCPH-1000]
Sony PlayStation 1 BIOS [SCPH-1001]
Sony PlayStation 1 BIOS [SCPH-1002]
Sony PlayStation 1 BIOS [SCPH-5000]
Sony PlayStation 1 BIOS [SCPH-5500]
Sony PlayStation 1 BIOS [SCPH-5502]
Sony PlayStation 1 BIOS [SCPH-7000]
Sony PlayStation 1 BIOS [SCPH-7001]
Sony PlayStation 1 BIOS [SCPH-7003]
Sony PlayStation 1 BIOS [SCPH-9002 (7502)]

Sony PSone BIOS [SCPH-101]

Sony Net Yaroze Development Kit BIOS [DTL-3000]
Sony Net Yaroze Development Kit BIOS [DTL-3002]

Sony PlayStation 1 BIOS [SCPH-18000] (PlayStation 1 BIOS found in the SCPH-18000 Japanese PlayStation 2?)



PS: Schtruck, I suposse you are busy, but I still waiting for that downgrade you promissed me (0.10.xx) because since 0.11.4X is even more slow for me, and 0.11.56 is also buggy, I'm using epsxe since then... thanks in advance.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Nov 11, 2012 12:54 pm
by Kasser
Sorry did that now and it still freezes everytime. Unsetting that option makes no difference i will send my email to you again as i have not got any emails from you . Please send to the email i send to you now.

Thanks

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Nov 11, 2012 1:12 pm
by Kasser
I just sent you another email and gave the full correct email address. Please send 0.11.62.
Thanks again

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Nov 11, 2012 2:25 pm
by Bearpowers
@schtruck

I had this problem on my last phone on an older FPSE version also.

An EVO 3D which also used a qualcomm processor, and this update said it fixed the gfx corruption, which I assume this is?

Is there any way for me to play Dragon Warrior 7 on my Galaxy S3 with anti aliasing and no corruption at this point?

And if so, I'd really appreciate any advice.

Thanks.

EDIT:
Also see distortion on Dragon Quest Monsters 1+2

Have only tried these 2 games so far on my GS3, but they're the most important.

I just want OpenGL to work right for me : [

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Nov 11, 2012 3:40 pm
by Mettschweinmann
I resetet my phone and installed Fpse new. And now the special screen size doesnt work. I set the size in the video settings and in the misc settings. When i go out off the settings and then go back again the tick is away. Uninstall and install does not work.

Is that since the last update? Anyone has the same problem? What can i do?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Nov 11, 2012 5:40 pm
by assassin2k
Hi Schtruck just to say your latest update has fixed the speed issues with Rapid Racer, Muppet Monster Adventure etc. OpenGL working flawlessly so a big thumbs up!

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Nov 11, 2012 10:40 pm
by xinbada007
oh man, since you updated 0.11.64, the frameskip doesn't work properly on my phone(OMAP 3410 OC at 1.1Ghz, GPU SGX530) with some games(mainly FFT).

with 0.11.62, I can play FFT between 52-60fps for most of the time with frameskip on. But with 0.11.64, the fps seems to be locked on 30fps, which is very slow.

please fix that.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Nov 12, 2012 4:20 am
by winginglife
Posted this in general discussion but I can confirm whatever you did with frameskip totally borked it. Was working perfectly till the update.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Nov 12, 2012 7:39 am
by schtruck
will update fpse with the old frameskip mode as option (old frameskipping and new frameskipping)

next version include the possibility to install 10 new exclusives gamepad skin made by Azerty16!! he did a marvelous works.

R-Type DELTA Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Nov 12, 2012 9:33 am
by Niksto
Dear Forumuser and Admin,

Actually I've got a problem with the newest version of fpse
for android (.64). So far I have tested Soul Reaver and FF IX
with specific settings and both run like a charm. Awesome! ;)
But when I am loading R-Type Delta, one of my favourite
games from my childhood days, I get every time a FREEZE
right after clicking on START GAME from the start menu screen
( Start Game <--
Register Pilot
...)

Now my question, are there specific settings to get this
game running or is it not possible yet? I appreciate any
help.

Thank you,

Niko.


EDIT: Solved. I did try another Rom of R-Type Delta.
Seemed that the first Rom I have used were around ~20KB
smaller then the second Rom.