Page 481 of 709

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Nov 04, 2012 10:34 am
by schtruck
just updated FPse 0.11.63 to the market:
- Fixed a problem in cdrom emulation.
RE2,RE3, Nightmare creature are fixed and surely more

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Nov 04, 2012 2:41 pm
by Tumalu
FF9 still, after all these newer updates has weird sound problems. No matter what settings I choose. Improper, with cuts and the childisch silly bleeps are still there too.
What in heavens name did you change on the sound core many updates ago? I still can't play FF9 with proper sound and music!

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Nov 04, 2012 4:02 pm
by schtruck
You have well set low latency?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Nov 04, 2012 5:27 pm
by New player
I have problem with same game ( RE3) black screen after uptate

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Nov 05, 2012 1:39 am
by Bored42
Can you fix it so that Rayman works and fix the guncon issue with point blank 3? This emulator is number one and this could help it become even better.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Nov 05, 2012 9:00 am
by schtruck
Rayman works, but need a CUE file. About RE3, it has been reported

@Tamalu, Sound is FF9 is very good now, perhaps it's a problem of savestate, tell me if weir sound is after you load a savestate? if so, then please send me on savestate to my email ,i'll check it.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Nov 05, 2012 10:25 am
by Kasser
Constantly force closing when in bios. Trying to delete memory card blocks is now impossible. By the time you get to the block you want to delete fpse closes and i'm back on my homescreen. Annoying as hell!

EDIT: On the most recent .63 update

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Nov 05, 2012 1:43 pm
by Bored42
schtruck wrote:Rayman works, but need a CUE file.

I meant the PSN version. Sorry, I should have specified.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Nov 05, 2012 9:18 pm
by assassin2k
Hi, I'm new, just got a Galaxy S3 and wanted to say great work! FPse is awesome, but the most recent update seems to have caused a lot of problems with some games. The problem I am having is with the framerate, no matter what settings I seem to use (on openGL) the framerates has gone so low it was made the games unplayable. I have tried this on Rascal, Rapid Racer and Muppet Monster Adventure. All these games were working at full speed before the update. Please could you look into this? Also tried Spyro 1 which runs full speed most of the time but suffers frequent dips, which it didn't do before the update. Resident Evil 2 works ace now so kudos for that.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Nov 05, 2012 10:03 pm
by arogance1
On FF9, the move Entice glitches the screen during the move.
Doesn't harm the game, and is ok after the animation.