Fpse for Android News

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2121
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Wed Oct 03, 2012 1:30 pm

you updated from which version?

if your saves was in opengl mode, then you must switch to openl mode from misc menu first.

each time you upgrade fpse, each time software mode is forced to make people upgrading their opengl plugin.

Ledah
Junior Member
Posts: 11
Joined: Tue Oct 02, 2012 6:51 am
Primary Device: Galaxy SII
Operating System: Android
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Ledah » Wed Oct 03, 2012 3:21 pm

Upgraded to rev .50 and still have the same problem with sound,maybe the problem in game itself(xenogears)? On .45 rev everything was perfect,maybe the problem in my device?

cloud_tower001
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Wed Oct 03, 2012 3:23 pm
Primary Device: Xperia Play
Operating System: Android
ROM: Gingerbread 2.3.4

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby cloud_tower001 » Wed Oct 03, 2012 3:29 pm

I am trying to get a grip on the been cheat system... I was loving the previous one because I had it set up perfectly for my phone. Now the new cheat system comes out and all the cheats I had don't work and the ones downloaded don't load everything downloaded. A lot of the cheats are just modifiers that can't even be used without going in to my files with a computer. I'm on xperia play and I'm not very happy with the change.

Mpanda_fr
Junior Member
Posts: 17
Joined: Wed Jul 25, 2012 11:10 am
Primary Device: Galaxy S3

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Mpanda_fr » Wed Oct 03, 2012 3:34 pm

hello Im french and my english is not perfect...
I have a problem on tomb raider series with the last update of fpse...

Since this last update my start and select buttons bugs and my game freez..

The developper of fpse could take a look for this probleme ?

Thank you in advance

Mpanda_fr
Junior Member
Posts: 17
Joined: Wed Jul 25, 2012 11:10 am
Primary Device: Galaxy S3

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Mpanda_fr » Wed Oct 03, 2012 3:50 pm

Je vien de capter que l'admin etais de Paris, donc francais..

Donc je re poste en francais

Voila depuis une mise a jour je ne sais plus laquel.. tomb raider 2,3,4 et 5 freezent et il n'y a rien a faire j'ai essayer avec toute les options possibles et dispo... Cela m'arrivait deja par le passer juska ce que je change de rom..

Schtruck si tu parle bien francais aurait tu une solution ?

Merci :)

snakebyte
Fresh Fish
Posts: 3
Joined: Wed Oct 03, 2012 6:31 am
Primary Device: Samsung Galaxy Ace
Operating System: Andriod 2.3.5
ROM: stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby snakebyte » Wed Oct 03, 2012 5:40 pm

I fixed an immediate crash which was caused by an Android NDK bug! argh


Cheers just to confirm that has resolved the instant crashing and now works again.

the5th2000
Junior Member
Posts: 6
Joined: Tue Oct 02, 2012 11:01 am
Primary Device: Galaxy Nexus GSM
Operating System: 4.1.1r6
ROM: PA

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby the5th2000 » Wed Oct 03, 2012 6:01 pm

11.50 works great on my Gnex, no problems like with 11.48. But with the new cheat thing, I don't really want to use the automatically downlaoded ones. I have some text files with my FFVII cheats, which I used before the updates, and there are two problems; some of the cheats I use aren't in the downloaded list, and when I manually choose my own file and select the cheats they don't work/stick.
Am I doing something wrong?

NYCHitman1
Fresh Fish
Posts: 4
Joined: Wed Oct 03, 2012 1:13 pm
Primary Device: Asus Transformer Pad 300
Operating System: Android OS 4.1.1
ROM: CyanogenMod 10
Location: New York, NY

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby NYCHitman1 » Wed Oct 03, 2012 10:26 pm

schtruck wrote:you updated from which version?

if your saves was in opengl mode, then you must switch to openl mode from misc menu first.

each time you upgrade fpse, each time software mode is forced to make people upgrading their opengl plugin.


I updated from .49, but I always use Software mode. Never touched any of the settings besides SPUSync. I checked out the .ini file, and HLE mode was set to on, and savestate was empty. Do I need to put any edits there?

User avatar
Tumalu
Junior Member
Posts: 30
Joined: Sat Aug 25, 2012 11:13 am
Primary Device: Samsung Galaxy SII

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Tumalu » Thu Oct 04, 2012 1:05 am

Ledah wrote:Upgraded to rev .50 and still have the same problem with sound,maybe the problem in game itself(xenogears)? On .45 rev everything was perfect,maybe the problem in my device?

No, you're not the only one. I got the weird sounds back in ff9 now :-s
It worked flawlessly on previous version. And I have tried everything with this new version yes. What could it be?

Ledah
Junior Member
Posts: 11
Joined: Tue Oct 02, 2012 6:51 am
Primary Device: Galaxy SII
Operating System: Android
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Ledah » Thu Oct 04, 2012 1:31 am

Did you notice some sudden fps jumps like 58-62? In case of xenogears its time when i get wierd tempo switches. As far as i can see its galaxy s2 problem,because we both have it.


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests