Page 461 of 703

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 03, 2012 1:54 am
by Ledah
Just tried it,no luck for me. I played with all same settings in .45 revision and sound was very clear,i think that problem is in fps limit that behave not stable,and jumps 2-3 fps higher that 60.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 03, 2012 3:48 am
by kwan728
Why the screen filter function in opengl seem not working, I feel no different when I turn it on? Opengl es2 is much better in 2D background e.g. In FF9.

By the way i think scanlines filter should also added , some games really look better if using scanlines filter.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 03, 2012 6:09 am
by foleyjo
I'm not getting any sound issues even on the tomb raider games.

Those that are getting the sound issues
-When changing the SPU options did you quit out and then restart the game to make the changes take effect?
-What format is your game file in. I use .PBP myself and they run great.
-Are you running the game of a memory card? If so what class(speed) card is it. A slow card would cause problems. For example the Tomb Raider games stream the music off the disc. So if the memory card is slow the music won't stream fast enough.

A final thing to consider is the way the game was copied to the device. I have had problems with large game files not working on different emulators if I used something like fastcopy and copied more than one file at a time. When I recopied them without fastcopy they worked fine.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 03, 2012 6:46 am
by snakebyte
Hi, my first post and firstly wanted to say a big thank you to you for enabling me to play final fantasy tactics on my way to work and back.

Since I updated yeaterday Fpse now does not open and all i get is a black screen with the fpse banner across the top, then it crashes with the options force close or report.
I noticed there was a second update yesterday and updated again successfully, however it is still broken.
Please fix this as I can not puse fpse now and do not know why this has happened as nothing has changed on my phone except updating fpse.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 03, 2012 9:19 am
by raphaels10
After the 0.11.49 update, its not working on Galaxy ace anymore, it force closes whenever i open it, please fix that!

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 03, 2012 9:41 am
by Anarki
Good day
I used the search - not found a solution to my problem.
A week ago, got joystick booked on ebay (here's a Chinese http://www.ebay.com/itm/280877801806?ss ... 1497.l2649)).
Today I decided to try to connect it to my Galaxy Tab Plus, everything seems to work "with a bang", all pressed moves - as it should be in general. Being an ardent fan of the PS One puzzle solved itself installing emulator on the tablet, all following instructions, set FPse and, accordingly, connected the Chinese device. Initially delighted, because menues to move and sticks and arrows buttons huddle and perform their functions. However, once the image starts - each of the four buttons (triangle, circle, cross, square) can work only once. Change the type of joystick at the Digital Analog (or vice versa) - the keys are included, but, again, for a one-time pressing. If someone has faced a similar problem or knows the solution - will be very grateful
FPse version 00.11.45, android revision 4.0.4.
Sorry for very bad English, I used a Google Translate :D
ThankYou

UPD:
00.11.49
the same problem

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 03, 2012 12:00 pm
by schtruck
i'm preparing to Post the version 0.11.50 with a new option in Audio menu called 'Reduce Latency' which gives far better sound on many devices, but take care with old devices, FPse can freeze or crash.
with this option you'll have better tempo, especially and it's very hearable on games like FF7. on other you'll notice near perfect tempo.

I fixed an immediate crash which was caused by an Android NDK bug! argh!

And finally i fixed another problem with license checking.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 03, 2012 12:10 pm
by schtruck
FPse 0.11.50 available.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 03, 2012 12:13 pm
by Anarki
schtruck wrote:FPse 0.11.50 available.

What about hardware gamepads?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Oct 03, 2012 1:17 pm
by NYCHitman1
schtruck wrote:FPse 0.11.50 available.


I installed version .50, but my save states have gone MIA. How do I go about fixing this?