Page 373 of 711

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Jun 06, 2012 2:57 pm
by anTaiG
Looks amazing! How does disc switching work with shortcuts? Will it recognize separate img or bin/cue files or does it recognize the game as a whole?

Anyone knows about the Soule Reaver freeze? I guess I'll just copy the save on my PC, play through the part on a PSX emulator and copy it back to FPse :D

Keep up the good work, cheers!

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Wed Jun 06, 2012 8:59 pm
by crualfoxhound
Can someone confirm wipeout 3 working on eboot.pbp or bin.cue please

Im stuck on the first blue starting line again.
If possible pm me please.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Jun 07, 2012 8:11 am
by deejayzee
what about dualcore gaming in ICS? Do the games still freezing?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Thu Jun 07, 2012 10:48 am
by Badingerz
deejayzee wrote:what about dualcore gaming in ICS? Do the games still freezing?


Yep, still freezes frequently while playing in dual core on my Asus TF101 sigh....

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Jun 08, 2012 6:19 pm
by gamerguy80
is the new update going to be released soon or are we still in testing phase just wanted an update is all as to whats going on. thank you guys. :D

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sat Jun 09, 2012 8:25 pm
by bluezeak
first, I want to say that I LOVE this emulator. I've been using it for about 4 months.

unfortunately the 386 pages in the forum are too difficult to search through. are there any faq's or guides? I'm so glad that there is a help section inside of the application on the android now, but more information is needed.

is it true that when using the graphics plug in you cannot use an external gamepad? do other people have the same problem when using dual core that the game is stuttery? I have to force mono core for the game to play smoothly. when should I use the bios and when should I not use the bios and does the graphics plugin make a difference if you use the bios or not? in the graphics plugin are some options specific for game fixes and some for general graphics settings?

thank you so much to schtruck and see everyone that contributes in the forums.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sat Jun 09, 2012 11:35 pm
by bluezeak
Also, for some reason, in the open plugin, I can't enable 32bits rendering or anti aliasing

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Jun 10, 2012 7:59 pm
by madenssblade
hi i own HTC One x can you change the target API level to 14 to get full screen on it so the menu bar does not show

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sun Jun 10, 2012 9:55 pm
by zdubin
What phone is powerful enough to handle openGL without slowdown? I'm due for a new phone in 4 months and I want to make sure ot can fully handle FPSE. Also are the Samsung openGL bugs/issues fixed yet?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Mon Jun 11, 2012 10:09 am
by Rgx521
Hi,

which settings do I need to use in order to get Gran turismo 2 to work on my One X?
I can enter the game menu but the screen remains black when the race is supposed to start.
This happens with and without the open GL plugin. I am using a bios file which works fine on my Nexus S and Asus TF101.