Fpse for Android Discussion/Feedback

Clouds
Junior Member
Posts: 21
Joined: Fri Mar 25, 2011 12:02 am
Primary Device: DesireHD

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Clouds » Tue May 01, 2012 1:39 pm

schtruck wrote:i need to know, is there many people who can't Start FPse on their device since recent updates, because exiting after loading ISO. if you can write your configuration and what's happen....


Asus Transformer Prime and HTC Desire HD here, everything loads fine. No texture filtering though on both devices.

ZhuraYuki
Junior Member
Posts: 22
Joined: Tue Jan 10, 2012 10:22 am
Primary Device: Galaxy SII i9100
Operating System: Android 2.3.5
ROM: Exynos

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby ZhuraYuki » Tue May 01, 2012 2:43 pm

schtruck why don't you make option like "old texture filtering" for those who want to play with black borders and whole surface texture filtering.

Chinvo
Junior Member
Posts: 6
Joined: Wed Mar 02, 2011 1:26 pm
Primary Device: Motorola Milestone

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Chinvo » Tue May 01, 2012 3:19 pm

Chinvo wrote:
schtruck wrote:just released update with new fix:

FPse 0.11.22:
- Fixed disc swapping for multi cd games ( had somes problems in previous versions)
- fixed .iso and .img support


the multi CD problem is still here.
the file is . img
when I pressed the eject and selected a new disc. nth happened
and I tried to load the old save by pressing the load button in this emulator. I really go back to the game in disc 1.
it seems that the disc 2 was not successfully loaded by the app


would u plz solve this?

User avatar
D69K
Enthusiast
Posts: 197
Joined: Wed Dec 09, 2009 11:21 am
Primary Device: HTC Sensation
Operating System: Android 2.3.5
ROM: Alfaifi Sensation XE 6.0.1
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby D69K » Tue May 01, 2012 6:19 pm

it is very strange how Fpse performs better on sensation than on One X !!!!
i have tried all possible combination to see what causes this slow performance on such a powerful device, but i couldn't find the problem.
and sadly this happens in both OpenGL and software mode.. :( :(

i mostly get 40-50 in softmode, and sometimes it even drops to 30 !! :( :( :( :(
anyone with a one x to confirm this, Schtruck i remember you saying Fpse works perfectly on One X ??
i have the tegra3 version and it is not on power saver mode (battery below 15%)..
"Only strength can cooperate. Weakness can only beg" Dwight D. Eisenhowe
1890-1969, Thirty-fourth President of the USA <--- he also had a D like Monkey D. Luffy those guys are everywhere :lol:

User avatar
schtruck
Site Admin
Posts: 2487
Joined: Tue Jan 13, 2009 8:52 am
Primary Device: HTC HD2
Operating System: WM 6.5.1 21869
ROM: 1.66
Location: PARIS
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby schtruck » Tue May 01, 2012 7:11 pm

yes FPse run extremely well on my galaxy Note, but Dual core must be set in software mode, but in openGL this is extremely fast. i got the last rom 1.28.

for example, my galaxy note run faster in software mode but is slower in opengl mode.

Magnumutz
Junior Member
Posts: 19
Joined: Tue Jan 10, 2012 12:39 pm
Primary Device: Xperia Play
Operating System: Android
ROM: Stock

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby Magnumutz » Tue May 01, 2012 10:46 pm

Feedback: this is the best spent money on the Android Market for me.
Thanks for a wonderful product, hope you never stop developing it!

croser
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Sun Apr 22, 2012 7:04 pm
Primary Device: sk17i mini pro
Operating System: android 2.3.4
ROM: stock rooted .62

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby croser » Tue May 01, 2012 10:53 pm

Breath of fire 3 bugs:

the game start well unti the first battle then there is error message tell me something wrong gone and the game freez,i tried many version and switch between software and opengl ,could you fix it in next release

flash31939
Fresh Fish
Posts: 2
Joined: Tue May 01, 2012 11:26 pm
Primary Device: Xperia play
Operating System: android
ROM: 2.3

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby flash31939 » Tue May 01, 2012 11:31 pm

The disk swap for multidisk games is still broken. The swap almost goes through successfully, however, it crashes after the screen goes black. In soft and bios modes.

semihazza
Fresh Fish
Posts: 1
Joined: Tue May 01, 2012 11:25 pm
Primary Device: Ainol Novo 7 Paladin
Operating System: Android 4.0.3
ROM: Android 4.0.3

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby semihazza » Tue May 01, 2012 11:42 pm

Please add MIPS device compability
so i can play on my Ainol novo 7 paladin

gregory85
Member
Posts: 81
Joined: Wed Jun 09, 2010 2:04 pm
Primary Device: Samsung Galaxy Note
Operating System: Android 4.0.4
ROM: KingDroid ICS NoteMania v7.0
Location: Poland
Contact:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Postby gregory85 » Wed May 02, 2012 5:05 am

I wrote some time ago about problem with fps drop connected with cpu freq. drop. 1400 mhz 60 fps and 800 mhz 35 fps, so this is mali driver fault ? I have that drops in all my games ... Schtruck do you have the same problem ?
Everything is fine if fps drops from 120 to 70 because i use limiter to 60 fps , but if fps drops from 60 to 35 .... game is unplayable. maybe someone with root check solid 1400 mhz ?


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest