Page 357 of 705

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue May 01, 2012 8:48 am
by schtruck
just stop your device completely and restart it. that will fix.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue May 01, 2012 11:05 am
by Clouds
How can i get Texture Filter back in OpenGL mode? It just wont enable no matter what i do :(

Look at the screens that i attached, you can see that everything is unfiltered and there is also a screenshot of my settings so you can see that i have Texture Filter and Anti Aliasing enabled (they dont do anything at all for me, no difference if enabled or disabled).

Is this normal? Should I attempt to reinstall FPSE?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue May 01, 2012 12:30 pm
by schtruck
i need to know, is there many people who can't Start FPse on their device since recent updates, because exiting after loading ISO. if you can write your configuration and what's happen....

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue May 01, 2012 1:32 pm
by chesterleo2012
Hi, im using S2 and can connect Icontrolpad up with FPSE and have full use of analogue sticks when changing the option, the only problem is how unresponsive it is being, I have seen that using BLUEZIME (which i have got and used to work fine with V0.10) you can remap but having checked my settings they all seem to be correct? can you tell me how to sort the mapping out or let me know why the Icontrolpad is being so unresponsive?

thanks
L

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue May 01, 2012 1:39 pm
by Clouds
schtruck wrote:i need to know, is there many people who can't Start FPse on their device since recent updates, because exiting after loading ISO. if you can write your configuration and what's happen....


Asus Transformer Prime and HTC Desire HD here, everything loads fine. No texture filtering though on both devices.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue May 01, 2012 2:43 pm
by ZhuraYuki
schtruck why don't you make option like "old texture filtering" for those who want to play with black borders and whole surface texture filtering.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue May 01, 2012 3:19 pm
by Chinvo
Chinvo wrote:
schtruck wrote:just released update with new fix:

FPse 0.11.22:
- Fixed disc swapping for multi cd games ( had somes problems in previous versions)
- fixed .iso and .img support


the multi CD problem is still here.
the file is . img
when I pressed the eject and selected a new disc. nth happened
and I tried to load the old save by pressing the load button in this emulator. I really go back to the game in disc 1.
it seems that the disc 2 was not successfully loaded by the app


would u plz solve this?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue May 01, 2012 6:19 pm
by D69K
it is very strange how Fpse performs better on sensation than on One X !!!!
i have tried all possible combination to see what causes this slow performance on such a powerful device, but i couldn't find the problem.
and sadly this happens in both OpenGL and software mode.. :( :(

i mostly get 40-50 in softmode, and sometimes it even drops to 30 !! :( :( :( :(
anyone with a one x to confirm this, Schtruck i remember you saying Fpse works perfectly on One X ??
i have the tegra3 version and it is not on power saver mode (battery below 15%)..

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue May 01, 2012 7:11 pm
by schtruck
yes FPse run extremely well on my galaxy Note, but Dual core must be set in software mode, but in openGL this is extremely fast. i got the last rom 1.28.

for example, my galaxy note run faster in software mode but is slower in opengl mode.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Tue May 01, 2012 10:46 pm
by Magnumutz
Feedback: this is the best spent money on the Android Market for me.
Thanks for a wonderful product, hope you never stop developing it!