Page 306 of 703

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Feb 03, 2012 3:00 pm
by crualfoxhound
gregory85 wrote:Schtruck did you find what enables opengl mode (in tekken 3, harvest moon: btn) on mali400 ?


Its something to do with.
Tekken 3 uses a perfect gfx modulator.
Unlike other games uses quad polygon texturing.

The bug is. When a game loads up the first Polygon displayed freezes fpse
Due to the way mali400 textures are drawn by the gpu internal textures optimization.

Its difficult to explain. But i think i covered the question.

Catch ya later..

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Feb 03, 2012 3:35 pm
by Danzano
crualfoxhound wrote:
gregory85 wrote:Schtruck did you find what enables opengl mode (in tekken 3, harvest moon: btn) on mali400 ?


Its something to do with.
Tekken 3 uses a perfect gfx modulator.
Unlike other games uses quad polygon texturing.

The bug is. When a game loads up the first Polygon displayed freezes fpse
Due to the way mali400 textures are drawn by the gpu internal textures optimization.

Its difficult to explain. But i think i covered the question.

Catch ya later..


Crualfoxhound you seem very clued up so i will ask you why do tegra 2 suffer so much with the opengl plugin?

Im on a asus transformer and ive seen single core devices getting much better fps are both cores not used currently?
Are there any other plugins for fpse for tegra's or even patched ver or optimized? newer ?

Thanks in advance

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Feb 03, 2012 3:49 pm
by molitar
Sorry but Opengl savestate HAS NEVER worked for me! Whenever I load the savestate it than asks me to load the game so takes me back to the start of a game.. No SaveState has ever worked for me in OpenGL! So I don't know how anyone else has gotten it to work! This needs to be fixed I am playing Chrono Cross on Evo3D and it's a bit hard to get anywheres when I have 20 min break or 30 min lunches and I can't use a savestate.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Feb 03, 2012 4:14 pm
by kozeidon
kozeidon wrote:Hello,

I’ve been trying a lot of things to play correctly my favorite game « : « Pro evolution soccer 2 ». It seems that no-one has a solution and I can’t post a question in the topic :

viewtopic.php?f=35&t=2370&p=24303&hilit=pro+evolution#p24303

It tells me that the post has to be approuved but is never posted.

Soooo, to sum up the problem :

- I play the game with the 1001 bios. It works quite fine BUT it crashes randomly (sometimes I can finish a match but never in Master League.)

The remarks I found on the Internet :
- It worked on the version 0.096 of FPSE
- It seems to be the save of the game that make the game crash (How? I don’t know.)
- It seems to work when you don’t select a bios (but you can’t save  )

Two question :
- Is there a workaround for this problem? Is is planned to be solved?
- Is there anyway to play without a bios? AND to save the game? I didn’t find a way with my FPSE.

I play on a HP Touchpad on Cyanogen 9 Aplha 0.6.

By the way, congrats for the app, it is really one of the best I have found on the market… And I am strongly recommending it to my friends. With the Sixaxis, it is really perfect!

Could anyone answer at least one of my questions? :mrgreen:

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Feb 03, 2012 6:14 pm
by GITech
?!?!?where is schtruck?!?!?

Schtruck has been MIA for weeks now, and it's like nobody has even noticed...!

Hello...?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Fri Feb 03, 2012 8:18 pm
by gregory85
Yes I've noticed that, maybe he want to release new fpse version with major changes ... I hope ...

Its something to do with.
Tekken 3 uses a perfect gfx modulator.


So that's mean Harvest Moon: back to nature uses the same "perfect gfx ..." like a tekken 3 ... Interesting :) but why only that two games ?

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sat Feb 04, 2012 7:03 am
by haints
Like the guy who posted a few pages back, I would also like to revert to a pre-OpenGL version of the ap. I don't use OpenGL and I would like to be able to use different pads, move them around, re-size them, etc, which older versions allowed you to do. I paid for FPSE on the android market and can prove it, so how do I go about getting an older version that allows me to swap pads? Please someone, let me know.

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sat Feb 04, 2012 8:17 am
by Danzano
i900frenchaddict wrote:Don't worry about Schtruck not talking much these days, that's quite usual, and never means he is not working (except when he's away for holidays!)

He's aware of the problems mentioned here, but most of the time he prefers writing something when he has a fix, rather than posting twice a day "yeah, I know, working on it"

:mrgreen:


In your over thread I saw you said dual core boost isnt working and your right I just checked no difference on or off.

Hope this is fixed soon no wonder my opengl performance is so low!!!

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sat Feb 04, 2012 8:34 am
by gregory85
Haints -> so download older version 10.59 or something like that, if you bought fpse v11 using older version is not a problem, even cracked ... cause you pay for it ... Of course this is my opinion :)

Re: Fpse for Android Discussion/Feedback

Posted: Sat Feb 04, 2012 12:03 pm
by Rgx521
Well, quite a few people, including me, don't seem to get answers to their questions in here.
Still, another try:

Like others, I'm seeing really bad performance on my Transformer (Tegra 2) device.
Is there any reason we are having such a bad experience and is there anything we can try?